امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_ گـفـتگـوی آزاد 211 _

(05-10-2014، 19:30)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاهد._.*

دولتی یا غیر انتفاعی میگم :|| ؟
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _ گـفـتگـوی آزاد 211 _ 104
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
آگهی
یه گفتگو آزاد باید بزنیم مخصوص مکاتبه درسی اعضا ! _ گـفـتگـوی آزاد 211 _ 104
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mᴏsᴇs ، *نیوشا*14
(05-10-2014، 19:31)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2014، 19:29)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2014، 19:27)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2014، 19:23)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیانا بیا کولت کنم تا بفهمی -_-

بی عرضه._.*
نشکنی یه وخت._.*
کول کن ببینم._.*

بیا +--(._.)---+
.
.
.
.
.

.
.
.
اوخ !
بچه چن کیلیویی ؟؟

ولی خوبه ..
5 دیقه دیگه عادت میکنم -_-

قد163
وزن 57^.-
حالا بدو._.*

OK -________-
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(05-10-2014، 19:31)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2014، 19:29)~×oLtOoN$×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2014، 19:27)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2014، 19:26)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی سُوال ..

-(-5 ، 8ـاُم ) رو ب ساده ترینصورت بنویسید :|

تحویل ناپذیره :|

ساده نمیشه :|

منظور اون سوال اینه ک کسر رو قرینه کنید

:||

سوالاشون منو کشته:|
. ѕтυpιd people:||
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mᴏsᴇs
یکی اَ فانتزیام اینه که صابر اواتارشو عوض کُنه :|

هعیهعی ._.++
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، *نیوشا*14
(05-10-2014، 19:32)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه گفتگو آزاد باید بزنیم مخصوص مکاتبه درسی اعضا ! _ گـفـتگـوی آزاد 211 _ 104

پارسال پیشنهادشو داده بودم یادته:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Jack Daniel'ѕ
(05-10-2014، 19:30)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2014، 19:28)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریضا من همیشه شب امتحان میخونم،مگه ترم دوم که باید کل کتابو خوند..اونم دوشب قبل امتحان...معدلم 19.71^.-

باو شُما ها برای من خرخونید

من تُ کُل مدرسه درس نمیخونم ..

امتحانا رو هم نیم ترم اولو دوم اینجور چیزا ک کارنامه دارن رو هم از رو کتاب ی دور میخونم ی دور چیه اصن نمیخوانم

معدلم شد 19/89 (:

:|

من طول ترم نمیخونم..امتحان میان ترمارو هم یه دور نیگا میکنم کتابو...فقد ترم دومو یکم سخت میگیرم...
که اونم از بس کم خوندم،مامانم فک میکرد زیر هیوده بشم...
معدلم اومد 19.71
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(05-10-2014، 19:30)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اولیه از چپ به راست:
8 هفدهم _ 127 هفدهم
19 پونصد و چهارم_ منفیه 42 روی 12
منفیه 12 روی 19_یک پونزدهم
منفیه8 روی 5 _ 3 هفتم
سه چهارم _منفیه2

ول کن ننویسم راحت ترم :||
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _ گـفـتگـوی آزاد 211 _ 104
(05-10-2014، 19:31)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهترینشون همون شاهده که من میرم ..

چقد آشناس >_<

کجاس ؟؟
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Wanton ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ~KiAηA~
(05-10-2014، 19:31)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2014، 19:30)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دولتی میری ..؟

مدرسه درست حسابی و با امکانات زیاد نداره اینجا !

بهترینشون همون شاهده که من میرم ..

امکانات بره تو پاچه آموزش و پرورش :|

مدرسه هر چی مجهز تر باشه بچه هاش شاسگول ترن ._.

مدرسه فقط باید کلاساش کولر داشته باشه ._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Wanton ، Jack Daniel'ѕ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ~KiAηA~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 87 مهمان