امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_ گـفـتگـوی آزاد 211 _

عزطزان Sleepy
آگهی
نقل قول: چ بی حیا -_-
چ بی شعور :/

(05-10-2014، 17:20)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2014، 17:19)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2014، 17:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـ رُکسانا عوجی دوقلوی مَن (((:

:| ؟

ی لباس داریمـ شکل همدیگس :|

گرنه آبجی قلو مَن تُویی .. البته اگه یادت باشه (._.*)
برو گمشو از جلو جشمای من :|

cry girl
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mᴏsᴇs ، † αƖιєη †
(05-10-2014، 17:22)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو گمشو از جلو جشمای من :|

cry girl

هیمممـ باشه .. | cry girl |

ولی پ.خ ی عالمه حرف داشتم برات .. دلمم تنگ شُده بود برات ..

شوقی ندرای برای حرف زدن با من :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _ گـفـتگـوی آزاد 211 _ 75
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
نقل قول: چ بی شعور :/
چ عوضی-_-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(05-10-2014، 17:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هُپی ^_^ ..

سلام قُلم .. <:

راستی هَپی عید ^_^

(05-10-2014، 17:17)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی._.*سلام._.*
دارم میرم،خدافظظ._.*

خدافض :|

(05-10-2014، 17:18)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2014، 17:11)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بعضی وختا خیلی اعصابمو خورد میکنی خیلیی ..
هی ._. تف ...

باشه -_-

ببخشید -_-
تکرار نشه ._.  D:

های علکیم ._.

رکی ^_^

عرفان :|

فاطی ؟ :|

خوبی ؟ ^_^

(05-10-2014، 17:18)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضی از شُما ها خیلی اخلاقاتون با مَن بَد شُده آ دقت کُنید ب اخلاقاتون :|

اینو کُلی گُفتم :|
من که به خودم نگرفتم ._. U_U

:|

(05-10-2014، 17:18)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2014، 17:16)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2014، 17:15)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عرفان و رکی D:

سلام عرفان و نورا D: ..

پ.خ -_-

رکسانا میخوام یه رازی رو بت بگم D:

نورا پشمام ریییییییییییییییییییییییییییییییییییییییخت O_O ..

(05-10-2014، 17:19)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسودی ؟ ^_^

(05-10-2014، 17:20)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی لباس داریمـ شکل همدیگس :|

گرنه آبجی قلو مَن تُویی .. البته اگه یادت باشه (._.*)

D: ..
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، First Star ، ERF@N ، Ƒαкє ѕмιƖє
من دیگه هیچ دوستی ندارم ^______^
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، First Star ، ERF@N ، † αƖιєη † ، Ƒαкє ѕмιƖє
بآی بچه ها....راستی دیر شد..ولی عیدتون مبارک...^.^
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ERF@N
(05-10-2014، 17:24)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا پشمام ریییییییییییییییییییییییییییییییییییییییخت O_O ..

واسِ عکسه یا اون موضوع ؟ (._. )

من عکسرو دیده بودم -_- فقد دسترسی نداشتم الان بت نشون دادم -_-

اون موضوع رو هم که خودت کامل تر میدونی :|

من هنو تو شوکم :O
 سپاس شده توسط ERF@N ، † αƖιєη †
(05-10-2014، 17:26)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دیگه هیچ دوستی ندارم ^______^

چ خوب ._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(05-10-2014، 17:19)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حانی مثه ماست کامنت ها رو نخون...>__<
بیا با هم بحرفیم(._.)
چی بگم خُ؟.-.
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~ ، ERF@N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 36 مهمان