امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_ گـفـتگـوی آزاد 211 _

(05-10-2014، 16:54)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به دختر و پسر مردم چیکار داری (..)

تُ دُشمن مایی -_-

مهتاب دستشو بگیر ببرش تُ ون --_--

آقا ی خاطره یادم اُفتاد :|

من و دختر خالم اینا بیرون بودیم این جلو مغازه من و دختر خالم وایستاده بودیم

بعد ی دُختر پِسَره معلوم بود دوست دختر و دوست پسر بودن ، داشتم میرفتن گشت ارشاد اومد دختره رو گرفت داشتن میبُردنش ک بیان پِسَره رو ببرن پسره با

لگد کوبوند تو اونجای یارو مرد گشت ارشادیه :|||||

دُختره فرار پسره فرار من و دختر خالمم از ترس رفتم تو مغازه پیش مامانامون :||||
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _ گـفـتگـوی آزاد 211 _ 70
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Brooklyn Baby ، ~ CrAzY HuMaN ~ ، First Star ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، αѕтer
آگهی
(05-10-2014، 16:57)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جنگ جنگ تا پیروزی>.<

احسنت >_<
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~KiAηA~
آیدا سلام دوباره.-.
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~
(05-10-2014، 16:58)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2014، 16:56)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2014، 16:56)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیطونه داره بهم ی چیزی میگه .. !

-_-

داره بت شماره میده .-.

دیگه شیطون انقد نفهم نشده -_-

همینم غنیمته .-.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ~KiAηA~
جییییییییییغ رکسانا ان شدد ^__________^
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~ CrAzY HuMaN ~
(05-10-2014، 16:58)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اه .. گمشو باو ..

انتظار داشتی چی بگم دیگه ؟ ..
انتظار داشتم راستشو بگی .-.

من کلا حرف تلخ رو بیشتر دوست دارم تا تعریف .-.
من حرفامو گفتم بت

فعلا
 سپاس شده توسط First Star ، Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby
(05-10-2014، 16:56)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حملههههه :V

الله اکبر خامنه ای رهبر >---<

مرگ بر ضد ولایت فقیه ! :V

خمینی رهبر مرگ بر ضد ولایت فقیه >_<

ما اعتراض داریم شادی نیاز داریم :|

ماذا فازا خودم ؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _ گـفـتگـوی آزاد 211 _ 70
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Jack Daniel'ѕ ، ~ CrAzY HuMaN ~ ، Wєιяɗ
(05-10-2014، 17:00)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2014، 16:58)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اه .. گمشو باو ..

انتظار داشتی چی بگم دیگه ؟ ..
انتظار داشتم راستشو بگی .-.

من کلا حرف تلخ رو بیشتر دوست دارم تا تعریف .-.
من حرفامو گفتم بت

فعلا
:|

قهر نکن برادر -_-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ~KiAηA~
(05-10-2014، 16:59)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2014، 16:57)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جنگ جنگ تا پیروزی>.<

احسنت >_<

بابا منو بزار رو کولت،من از اون بالا دآد میزنم>.<
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ~ CrAzY HuMaN ~
(05-10-2014، 16:59)んム刀ノリ乇 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیدا سلام دوباره.-.
هییسسسس حانیه !!!

ما امروز نه همدیگه رو دیدیم نه باهم چت کردیم:|||
هیششششش...دختر ها فریاد نمیزنند...Big GrinBig Grin(نمیدونم اینجا چه ربطی داشت آخه؟)
 سپاس شده توسط αѕтer

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 148 مهمان