30-09-2014، 16:00
ن چرا؟؟؟؟
اخ بچه ها مدرسمونم برا میلان میمیرن ولی وقتی ب خوان حرص منو درارن در باره پیکه چرت و پرت میگن
اخ بچه ها مدرسمونم برا میلان میمیرن ولی وقتی ب خوان حرص منو درارن در باره پیکه چرت و پرت میگن
|
ماجرای قهر کردن تیاگو مسی با لیا فابرگاس!!!:)))) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
30-09-2014، 16:00
ن چرا؟؟؟؟
30-09-2014، 16:02
ع؟؟؟؟؟؟
چرا؟؟ بچهای ما هم جرادو دوس دارن هم شکی هم میلان راستی سارا امشب ساعت 10:30 بازیه جرادم هس ![]()
30-09-2014، 16:05
بهت گفتم ک هر وقت من نتونم ببینم جری هم میاد
ااااااااااه
30-09-2014، 16:06
خخخخخخخخخخ!
شانس نداریا! واسه اولین باره ک اینو میگم:خدارو شکـــــــــــــــــــــــر ک ژاوی نیس چون منم نمیتونم ببینم
30-09-2014، 16:07
نامردا به منم بگید هروقت بازی هس :/
30-09-2014، 16:07
تو دیگ چرا نمیتونی ببینی؟؟؟؟؟؟؟؟
شانس من دقیقا خال خال پشمیه ![]()
30-09-2014، 16:10
(آخرین ویرایش در این ارسال: 30-09-2014، 16:11، توسط Nazanin♥Xavi.)
باشه ماهان از به بعد میرگم
بعدشم ماهان من ازت ناراحتم:-( بابا من ساعت 10:30 7تا بازیکنو تو خواب دیدم! ![]() ![]() راستی بچها دیشب یه خواب دیدم وااااااااای.............اصا یه چیزی بود
30-09-2014، 16:12
چییییییییی؟؟؟
30-09-2014، 16:16
(آخرین ویرایش در این ارسال: 30-09-2014، 16:19، توسط Interstellar.)
بعدشم ماهان من از ناراحتم:-(
چی نازنین؟؟ یه جوری بگو بفهمم :/ آخ اخ منم خوابام عالین : ) بعد بی شعورا تیکه تیکه یادم میان دیروز سر زنگ ریاضی دوستم گفت خیلی گرمه دارم میپزم منم یهو یه تیکه از خوابم یادم اومد موسوی بود و معروف منم پیششون نشسته بودم نمیدونم داشتیم حرف میزدیم بعد انگار وسط بازی بود بعد موسوی داشت میپخت یکی از کتابامو از تو کیفم درووردم دادم بهش خودشو باد بزنه :| فک کن یهو تصاویر خوابمو دیدم خندم گرفت زدم زیر خنده :| خوب شد بچه ها الکی واسه اینکه معلمه بهم گیر نده خندیدن که بگن اره واسه ماام خنده دار بود : ) حالا معلم بی فرهنگ مگه ول میکرد هی تا اخر زنگ میگفت جدی چی شد خندیدی؟ من خدایی اعتراف میکنم پارسال تو جو والیبال بودم ولی امسال نه :| نمیدونم چرا این خوابارو میبینم :| یا مثلا خواب میبینم یهو وسطش خیلی بی ربط قائمی میاد ! اصلا یه وضعی :||
30-09-2014، 16:17
خواب دیدم تو مدرسه بودیم
بعد یهو ی مرد میاد تو بعد کل بچها داد میزنن عــــــــــــــــــــــه اینیستا.........!!!!(فرض کن آندرس اومده مدرسه ما! ![]() بعد همه میرن سمتش بجز من!!!!!!!!!!!!!! بعد من ب حدیث ک اونم تو خوابم هیجان زده بود میگم خب چیزی نیس ک اینیستاعه دیگه همون ک همش باهاشیم!(اونم کی مـــــــــــن!) بعدش معاونمون میاد و اینیستا رو بغل میکنه!!!!!!!!!!(اصا تصورش عجیبه!!) هیچی دیگه آخرشم صدای بابام اومد:نازی دوباره دیرشد ![]() خخخخخخخ
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|