امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】

شیوا خواهرم میشی؟cry girl
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】 160
آگهی
(26-09-2014، 14:10)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 14:07)عاشق 22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون موقعه که من بودم تو وجود نداشتی
تازه اینترنت گرفته بودم سنمم کم بود به هر کی میرسیدم فحش میدادم واسه همین اخراجم کردن 25r30

هر هر ن بابا ؟ :|

تا اونجایی ک من یادمِ .. تُ وجود نداشتی (:

یهویی دیدیم تو ی پُستی شُروع کردی داری حرفای +18 میزدی و فحش میدادی :|

ک خودم گزارشتو دادم و بنت کردن .. البته قبلش هم بودی ک بچه ها میگُفتن این یارو دوباره اکانت ساخته .. تُ منو نمیشناختی و نمیشناسی ولی من میشناسمت و میشناختمت :|

من هم ازت طرفداری کردم هم گزارشتو دادم ! -_-
یه اکانت دارم مال زمان تیرکمونه خیلی زایست بعدا تو خ بهت میگم اسمشو برو ببین

زمانی که من بودم یه صابر بود یه فرید!
نقل قول:
کُجا میشینید ؟
سعادت !

من سمت ولیعصرم D:
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(26-09-2014، 14:11)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 14:10)عاشق 22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

SomeOne ×

منو اد کن منتظرم Smile

شرمنده لاینم ترکیده .. لاین ندارم ! (.. )
ای بابا حیف شد میخاستم مختو بزنم Smile
(26-09-2014، 14:13)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
کُجا میشینید ؟
سعادت !

من سمت ولیعصرم D:

سعادت الان مکانی بود ک همدیگه رو ببینیم ؟ ._.

واقعنی پَ نزدیک همیم ((:

من والیبال میرم نَ بسکتبال :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】 160
 سپاس شده توسط melodi+
سکوت میخام منو ببینی؟Smile
من کرجم خواستی بیا ببینمShy
(26-09-2014، 14:14)عاشق 22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 14:11)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 14:10)عاشق 22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

SomeOne ×

منو اد کن منتظرم Smile

من بمیرم بزارم کسی مخمو بزنه :|
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
نقل قول: سعادت الان مکانی بود ک همدیگه رو ببینیم ؟ ._.

واقعنی پَ نزدیک همیم ((:
نه اونجاییم ..

بیرون سمت ولیعصرم D:
A Friend is nothing but a known enemy
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(26-09-2014، 14:15)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 14:14)عاشق 22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

SomeOne ×

منو اد کن منتظرم Smile

من بمیرم بزارم کسی مخمو بزنه :|
نیتم پاکه Smile
من میزنم حرفه امRolleyes
امضام خوبه ؟ (..)
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان