امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】

(26-09-2014، 13:44)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 13:42)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 13:41)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با این اواتاره چقد جذبه دارم *._.* !
i'm boy .~. :|

اتفاقا اصن قشنگ نی .. قیافه ضایه .. :/
خواستگارم بود یه زمانی ..! 129f

cof

قشنگ نی .. ی اواتار شیک بزا حداقل /:
آگهی
نقل قول: یه دونه آواتار پسروونه گذاشتی جو گیر شُدی :||||||||||||||||

اگه میخای بزاری خوشگِلشو بزار >_<

خیلی ضایعس خدایی 
من همینو دوس دارم ..

نظره بقیم واسم مهم نیس :| !

سلیقه ها متفاوتـه ..!
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، Ƒαкє ѕмιƖє
(26-09-2014، 13:44)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 13:40)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوشیکا من بنش کردمbathtime

اصـلا شـوکـه نشدمــ ... |:

.ــ. !

حـالا واسِ چــی ؟؟ |:

دلایل:ایجاد اغتشاش وتحریک کاربران
ایجاد موضوعات خلاف قوانین
زیر پاگذاشتنقوانین وعدم توجه به تذکر مدیر بعد از 20 پیام خصوصی که با من وصابر داشت bathtime
تازه خیلی کمه صابر بود کلا اخراج میکردSleepy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(26-09-2014، 13:45)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 13:41)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با این اواتاره چقد جذبه دارم *._.* !
i'm boy .~. :|

یه دونه آواتار پسروونه گذاشتی جو گیر شُدی :||||||||||||||||

اگه میخای بزاری خوشگِلشو بزار >_<

خیلی ضایعس خدایی :|
والا ب قران kaffe2
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
(26-09-2014، 13:46)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوشمک چرا انقـد گیر دادی به سروش ؟ :| ..!

.. خجالت بکش ..! 497

... |:

(26-09-2014، 13:47)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 13:44)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 13:40)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوشیکا من بنش کردمbathtime

اصـلا شـوکـه نشدمــ ... |:

.ــ. !

حـالا واسِ چــی ؟؟ |:

دلایل:ایجاد اغتشاش وتحریک کاربران
ایجاد موضوعات خلاف قوانین
زیر پاگذاشتنقوانین وعدم توجه به تذکر مدیر بعد از 20 پیام خصوصی که با من وصابر داشت bathtime
تازه خیلی کمه صابر بود کلا اخراج میکردSleepy

... |:

خــدافــظـ (:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Dead Silence
:| ........ 

بدون اواتار قشنـگ ترم ! *-_____-*
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Jack Daniel'ѕ
بدرودbathtimeخوشکلاpill

اشکان توکه بن نبودی Huh
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
نوشیکا هم دوس دارم Rolleyes

خودم میخام بن بشم!
از شنبه میخام شخصیتمو عوض کنم Smile
(26-09-2014، 13:52)عاشق 22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سکوت فک کنم بهم گفتی دیگه نمیای فلشخور؟! گه خوری بود؟ (:.

راستی سکوت برو نظرات منو پاک کن سری اخر میگم وقتی جرئت  نداری همه نظرام رو تائید کنی باقی هم پاک کنم!

اشکان چیز خوری نکن پسر خوب .. اون موقع تو جو بودم :|||

نظراتت رو تایید نکردم چون چرت و پرت نوشته بودی داشتی ب دوستام توحین میکردی ..

نظراتی ک تایید بشن پاک نمیشن !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】 156
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، Dead Silence
سلام …!
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان