امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】

(25-09-2014، 23:12)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 23:11)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضی وختا احساس میکنم بوق تشیف دارم -_-

بوق ازاد یا بوق اشغال؟؟؟Big Grin

ها؟ Undecided
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】 140
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
آگهی
(25-09-2014، 23:15)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 23:13)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 23:11)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 23:10)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینقدر از این جور بحثای این که ما برتریم نه ما برترتریم ول کنید هم پسرا خوبن هم دخترا انقدر جنس خودتون و به رخ هم نکشید این بحث ها بحثای جهان سومی هاست نکنید تا بیشتر نشه ^___°

\:

شمام انقد نگو جهان سومی .. نمیتونی فرهنگ ایرانیا رو عوض کنی ..

روزی عوض میشه ک من مرده باشم !
اگه نلودیم از این جور بحثا نمیکردیم بله متاسفانه فرهنگ ایرانی زیر سفره =___^

+/
ببین .. همه چیو نندا گردن مردم .. مردم زندگیشونو میکنن اونا نیستن ک باعث شدن جهان سومی شیم .. دولت ..

بیخیال بحث کردن فایده نداره
قبول دارم ۶۰ درصد دولت بقیه درصدو مردم پرش میکنن «___=

این نظام که کلا از همه لحاظ از دولتش گرفته تا مجلسش داغونه
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】 140
 سپاس شده توسط Mason ، ~Mahnaz~ ، Jack Daniel'ѕ
(25-09-2014، 23:17)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 23:12)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 23:11)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضی وختا احساس میکنم بوق تشیف دارم -_-

بوق ازاد یا بوق اشغال؟؟؟Big Grin

ها؟ Undecided
هیچی عزیزم داشتم شوخی میکردم
دختر بودن یعنی  
.
.
.
.
.
.
.
.
.دنیایی پر از ظرافت دخترانگی 
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
وااااااای سلام خدایا دارم دیوونه میشم سرعت نت=گ...... اوووووف
با هـــــــــــــــــــــــــــــ♥♥♥ــــــــــــــــــــــــــــــر منطقی حساب میکنم خســــــــــــــــــــــــــــــ♥♥♥ــــــــــــــــــــــــــــتم...
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، *نیوشا*14
(25-09-2014، 23:16)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیس .. دهنت =)) cof

راستی از آیسان چ خبر ؟

(25-09-2014، 23:15)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه من منظورم این نبود که شما دروغ میگی

بازم ببخشید

برای چی ببخشم ؟ تو اسم منو مسخره کردی ؟

(25-09-2014، 23:17)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سکینه خانم آفتابیه و بسیار آلوده

پوففف میگفتن ک هندوستان هواش نسبتب بقیه شهرا ک خوبه ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】 140
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Mason ، armin van buuren ، ~Mahnaz~
(25-09-2014، 23:18)☺Mig Mig☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وااااااای سلام خدایا دارم دیوونه میشم سرعت نت=گ...... اوووووف

سلام سلام صد تا سلام هزار رو سیصد تا سلام
دختر بودن یعنی  
.
.
.
.
.
.
.
.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
نه نه خرابه -_-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~Mahnaz~ ، armin van buuren
(25-09-2014، 23:18)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 23:16)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیس .. دهنت =)) cof

راستی از آیسان چ خبر ؟

هیچی .. امروز اومده بود با فاطی کار داشت .. زود رفت .. کار فوری داشت سلام رسوند بهت سکینه !
 سپاس شده توسط armin van buuren ، ~Mahnaz~ ، Ƒαкє ѕмιƖє
دخــدره ی دیوآنه .. :|||
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(25-09-2014، 23:18)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیس .. دهنت =)) cof

راستی از آیسان چ خبر ؟

(25-09-2014، 23:15)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه من منظورم این نبود که شما دروغ میگی

بازم ببخشید

برای چی ببخشم ؟ تو اسم منو مسخره کردی ؟
نه اتفاقا اسمت قشنگه براچی باید مسخره کنم؟

(25-09-2014، 23:17)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سکینه خانم آفتابیه و بسیار آلوده

پوففف میگفتن ک هندوستان هواش نسبتب بقیه شهرا ک خوبه ..
دختر بودن یعنی  
.
.
.
.
.
.
.
.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 31 مهمان