امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】

کی عکس برا اواتار میخوا ؟ :|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، M ATIN ، Roxanna ، Dead Silence
آگهی
آیم هیـِــر .-.
 سپاس شده توسط آرامش ، M ATIN ، Roxanna
(25-09-2014، 22:31)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:30)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:28)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:26)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/vpz83hwj5c0pc1bbfv6y.gif

الان این چیهHuh؟؟
عکسه :| ..
(25-09-2014، 22:30)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی به ارشامم بگو بیاد دوره همی ! اینطوری حال نمیده Confused

مگه نه رُزی جـونم ؟ ^^______^^

من حرفی ندارم :|

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/ty8uoh87e5x5afult07r.gif

میدونم که عکسه
ولی چرا هیچی پیدا نیست..

بیخی مهم نی ..
 سپاس شده توسط M ATIN ، Roxanna
(25-09-2014، 22:30)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:29)$LAM$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:26)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:25)$LAM$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداییی من از ایتالیایی می رم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پس چرا 14 نفر دختر ایتالیایی اومدن فالو کردن تو اینستا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
ایرانیا 8 نفرن دخترا!!!!!!!!!!!!HuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh

اون خانوم خارجیه پلیز جواب؟

برو ازشون بپرسBig Grin

رفتم ب ایتالیایی زیر عکس یکیشون کامنت گذاشتم خوشبحالت ک می تونی شنا کنی (چ عکسی گذاشته بودBig Grin)من نمی تونم بخاطر اینکه دکی نمی ذاره!
اومده نوشته و شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟HuhHuhHuhHuh
مگه من چی گفتم؟؟؟؟
احتمالا خود گیری مضمن داشته بروز نمیدادهSmile

خوشگلم نبود
ولی لارا ناکس چ اندامی داره!
بهش خصوصی پی ام دادم چ طوری خوبی!
گفت خوبم ممنون شما خوبید دوست دخترون خوبه؟
راستی ایران چ طوره؟؟؟
کلا رفتم آمپاس، شد دختر خاله ننم انگار!
منم گفتم دوست دختر ندارمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
(25-09-2014، 22:32)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیم هیـِــر .-.

آی نو بات دی دونت نو..
دختر بودن یعنی  
.
.
.
.
.
.
.
.
.دنیایی پر از ظرافت دخترانگی 
 سپاس شده توسط M ATIN ، ~Mahnaz~
(25-09-2014، 22:32)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیم هیـِــر .-.

هی .. شما همونی نیستی ک روزی ی بار بی اف اف عوض میکنی ؟ =)
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، M ATIN ، Dead Silence
(25-09-2014، 22:33)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیم هیـِــر .-.

نه خـآنوم اشتبـآ گرفدی .-.
 سپاس شده توسط Mason ، M ATIN
(25-09-2014، 22:33)$LAM$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:30)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:29)$LAM$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:26)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:25)$LAM$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداییی من از ایتالیایی می رم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پس چرا 14 نفر دختر ایتالیایی اومدن فالو کردن تو اینستا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
ایرانیا 8 نفرن دخترا!!!!!!!!!!!!HuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh

اون خانوم خارجیه پلیز جواب؟

برو ازشون بپرسBig Grin

رفتم ب ایتالیایی زیر عکس یکیشون کامنت گذاشتم خوشبحالت ک می تونی شنا کنی (چ عکسی گذاشته بودBig Grin)من نمی تونم بخاطر اینکه دکی نمی ذاره!
اومده نوشته و شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟HuhHuhHuhHuh
مگه من چی گفتم؟؟؟؟
احتمالا خود گیری مضمن داشته بروز نمیدادهSmile

خوشگلم نبود
ولی لارا ناکس چ اندامی داره!
بهش خصوصی پی ام دادم چ طوری خوبی!
گفت خوبم ممنون شما خوبید دوست دخترون خوبه؟
راستی ایران چ طوره؟؟؟
کلا رفتم آمپاس شد دختر خاله ننم انگار!
منم گفتم دوست دختر ندارمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

خاک به سر کافر ..
نچ نچ نچ..
دختر بودن یعنی  
.
.
.
.
.
.
.
.
.دنیایی پر از ظرافت دخترانگی 
 سپاس شده توسط M ATIN
(25-09-2014، 22:34)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:33)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیم هیـِــر .-.

نه خـآنوم اشتبـآ گرفدی .-.
نه خودم دیدم دیروز با کیانا امروز یاسمین (.. )
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، M ATIN ، Roxanna
(25-09-2014، 22:32)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی عکس برا اواتار میخوا ؟ :|
من میخوام ._. :|
 سپاس شده توسط Mason ، M ATIN

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 90 مهمان