امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】

من برم دیگه عکساتونم که گرفتید خشن باشم میگید خشنی مهربون باشم میگید ترسیده شوخی کنم عکس میگیرید 

بدرود خوشکلاbathtime
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط M ATIN ، Mason ، an idiot ، آرامش ، Dead Silence
آگهی
(25-09-2014، 22:20)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:19)$LAM$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:18)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:16)$LAM$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:15)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه کجآیی حآجیـ ؟!

سنندج
آخه غیرانتفاعیم!

چقد کمینـ !!

تآ همین الآن به جمعیت کم مدرسه خودمون فوش میدآدمـ..!

الحمدلله الآن خیآلم رآحت شد از مآ کمترم هسـ ._.

(:

یعنی الان شاد شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

گریهـ کنمـ ؟ :hiccp:

نوچ نوچ بپر هوا بعد بیا زمین!!!!!!!!!!!!!!!Big GrinTongueBig Grin
 سپاس شده توسط an idiot
(25-09-2014، 22:20)$LAM$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:19)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:18)$LAM$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:17)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:16)$LAM$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سنندج
آخه غیرانتفاعیم!
Huh

وات؟

نو پرابلم

پس بیکوایت!Big Grin
وای؟؟
دختر بودن یعنی  
.
.
.
.
.
.
.
.
.دنیایی پر از ظرافت دخترانگی 
 سپاس شده توسط M ATIN
(25-09-2014، 22:20)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تینا نرو !
چشم !
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mason ، Roxanna ، M ATIN
(25-09-2014، 22:21)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم دیگه عکساتونم که گرفتید خشن باشم میگید خشنی مهربون باشم میگید ترسیده شوخی کنم عکس میگیرید 

بدرود خوشکلاbathtime

قهر نکن حالا .. شوخی کردم باو
 سپاس شده توسط an idiot ، Mïņ̃†êR ، M ATIN ، Dead Silence
این روزا دچار کمبود محبت شده بودم ..

یکم بتادین ریختم رو دستمو ب مامانم گفتم داره از دستم خون میاد !

مامانم گف ایییش برو تا قالیامو کثیف نکردی !

بابامم ک جلو تلوزیون بود هیچی نگف و دادشم گف کی میمیری اتاقت مال من بشه :|

هیچی دیگه الان مشکلم برطرف شد .. !
 سپاس شده توسط M ATIN ، an idiot ، Dead Silence
(25-09-2014، 22:22)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:20)$LAM$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:19)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:18)$LAM$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:17)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Huh

وات؟

نو پرابلم

پس بیکوایت!Big Grin
وای؟؟

آیم ساریBig Grin
بدرود ute
 سپاس شده توسط M ATIN
(25-09-2014، 22:22)$LAM$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:22)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وات؟

نو پرابلم

پس بیکوایت!Big Grin
وای؟؟

آیم ساریBig Grin
اوکیTongue
دختر بودن یعنی  
.
.
.
.
.
.
.
.
.دنیایی پر از ظرافت دخترانگی 
 سپاس شده توسط M ATIN
(25-09-2014، 22:22)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این روزا دچار کمبود محبت شده بودم ..

یکم بتادین ریختم رو دستمو ب مامانم گفتم داره از دستم خون میاد !

مامانم گف ایییش برو تا قالیامو کثیف نکردی !

بابامم ک جلو تلوزیون بود هیچی نگف و دادشم گف کی میمیری اتاقت مال من بشه :|

هیچی دیگه الان مشکلم برطرف شد .. !

چ خبرا خوبی؟
مدرسه این 2 روز چ طور بود؟؟
آبی یا قرمز در کل آبی سره!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان