امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】

(25-09-2014، 17:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهناز همه رو سپاس نکُن تهش هیچی نمیشه :|

▬▬

مُحسن فیسبوک داری ؟ :|

چی میشـه .. !؟ .-.
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، MOHSENEBRAHIMI ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
نقل قول: بابا با کلاس
من اولین اسمی رو که ازین خانوم تو ذهنم دارم اینه
«شیوای گرگینه ی بن کن موضوع بند و اخطار ده»
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】 89گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】 89گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】 89گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】 89گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】 89گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】 89گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】 89گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】 89گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】 89گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】 89گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】 89
آخییییییییش راحت شدم
هههههههههههههههههههههه25r30خلاقیتاتون توحلقم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، MOHSENEBRAHIMI
نقل قول: مُحسن فیسبوک داری ؟ :|

اره ولی به علت این که خیلی خیلی خیلی خز شده نمیرم..

لاینو ترجیح میدم..
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mïņ̃†êR ، Jack Daniel'ѕ
(25-09-2014، 17:03)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی میشـه .. !؟ .-.

:| هیچی !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】 89
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(25-09-2014، 17:02)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 16:59)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 16:58)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 16:55)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 16:53)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

أنا هویج

سلامـ هویچ مَنم هستم زرد آلو ._.
ای ام بلک بورد با طعم اناناسbathtime
(25-09-2014، 16:55)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: همه جا کجاست؟لینک بده لایک کنم

گذشته رو بی خی از این به بعد بلایک (به سبک فیسبوک )سپاس کن..
لایک در مقابل لایک>>>>>>____________<<<<<

من کــه همــه رو لـآیک می کنم چی .. ؟! :||||

تو گلی تو سنبلیHeartHeart

.-. .. مرسی .
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، Mïņ̃†êR
(25-09-2014، 16:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 16:57)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 16:55)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 16:53)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

أنا هویج

سلامـ هویچ مَنم هستم زرد آلو ._.

آیسان خانوم
أنا زردآلو نه منم هستم زرد آلو
من عربی دوست ندارم حرف بزنم :|

منم دوس ندارم مجبورمDodgy
دارم از سردرد میمیرم
فک کنم جمجمه م دیشب مو برداشته
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】 89
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
تیلور و سلنا هم منتظر من هستن اونجا
ولی من نمیرم :hiccp:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، MOHSENEBRAHIMI ، Ƒαкє ѕмιƖє
(25-09-2014، 17:03)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره ولی به علت این که خیلی خیلی خیلی خز شده نمیرم..

لاینو ترجیح میدم..

نَ بابا ؟ ..

خز هم خز شُده دیگه ازش استفاده نکن :|

شیوا برای من خودتو میگیری چرا ؟ -_-

:|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】 89
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mïņ̃†êR
یغلطی کردم بصابر گفتم زیاد بیا انجمن بیچاره از کارو زندگیش زده صب تا شب اینجاس روی منو کم کرده25r30bathtime
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، MOHSENEBRAHIMI
علی خیلــی بی جنبه ای و طوری هستی که یه چیزیو خیلــی زود خز میکنی .. -ـ-

(25-09-2014، 17:06)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یغلطی کردم بصابر گفتم زیاد بیا انجمن بیچاره از کارو زندگیش زده صب تا شب اینجاس روی منو کم کرده25r30bathtime

:v ..
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Jack Daniel'ѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 86 مهمان