امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】

شيوا ميخواد شماره بت بده...

Big GrinBig Grin..
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، *نیوشا*14
آگهی
(25-09-2014، 15:31)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كاش امروز مدرسه ميرفتيم-_-

من رفتم -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】 72
(25-09-2014، 15:33)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 15:31)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كاش امروز مدرسه ميرفتيم-_-

جیغغغ ^_^* !!

آره آره ._. !!

من اگه دست خودَم بود شبانه روز تو مدرسه بودَم !! :||||||||||||

خواهر گوشام كر شد^_^..

ارع من دلم مدرسه ميخواد :*...!

نه شبانه روز ولي مدرسه خوبه ._.*

فعلا دوسش ميدارم ^_^
 سپاس شده توسط *نیوشا*14
(25-09-2014، 15:33)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 15:31)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا دلم برای گیر دادنای الکیت تنگ شده بود Sad
باهام دوست میشی؟

عزیزم من هنوزم به عنوان گشت ارشاد اعمال قانون میکنم درگیر دانشگاهم زیاد نیستم ولی هستمBig Grin

دوستیم دیگه بغل میخوای تا باور کنی/؟Sleepy

دلم میخواد بغل یکی گریه کنمSadcrying
خیلی دلم گرفته خیلی crying
تو رو خدا کمکم کنید Sad
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-09-2014، 15:36)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 15:33)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 15:31)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باهام دوست میشی؟

عزیزم من هنوزم به عنوان گشت ارشاد اعمال قانون میکنم درگیر دانشگاهم زیاد نیستم ولی هستمBig Grin

تو رو خدا کمکم کنید Sad

بعد اونقت چرا...؟

گريه خوب نيست...!

سعي كن شاد باشي
 سپاس شده توسط ♔ Lîfε ιζ βευτιfυl ♔
موقع امتحانا میبینمتون بازم دلتون مدرسه میخواد یا نه :|||||||||

پوففف از کُل مدرسه از ریاضیش متنفرم -__________________- + معلم علومش :|

راستی شیوا جواب صندلی داغ منو ندادی ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】 72
 سپاس شده توسط eɴιɢмαтιc ، *نیوشا*14 ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Mïņ̃†êR
|:

|:
شیوا میگم توکه اینقدر در زمینه گرگ تخصص داری شبا ساعت یازده بیا گ.آ زوزه بکش برو ._.
 سپاس شده توسط ♔ Lîfε ιζ βευτιfυl ♔ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(25-09-2014، 15:41)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موقع امتحانا میبینمتون بازم دلتون مدرسه میخواد یا نه :|||||||||

پوففف از کُل مدرسه از ریاضیش متنفرم -__________________- + معلم علومش :|

راستی شیوا جواب صندلی داغ منو ندادی ..

دوس دارم مدرسه._.

ولي سه هفته اول -_-

نگو....

معلم رياضي ما>_<

من ميترسم ازش..!

يك مرد خشن-_-
(25-09-2014، 15:39)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 15:36)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باهام دوست میشی؟

تو رو خدا کمکم کنید Sad

بعد اونقت چرا...؟

گريه خوب نيست...!

سعي كن شاد باشي

اینقدر شاد بودم که مامانم فک میکنه مشکل دارم
منو برداشته برده دکتر._.
همه ی آدما غصه دارن یه وختایی دلشون میگیری ولی خب همیشه که نمیتونن توی دلشون نگه داره بالاخره قلب آدم یه ظرفیتی داره هرچقدر هم که بزرگ باشه یه روزی پر میشه دیگهSad

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 31 مهمان