امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ]

(23-09-2014، 18:02)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2014، 17:57)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســَلام .. (:

(23-09-2014، 18:00)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام سلام صد تا سلام..هزارو سیصدتا سلام ^________^

سلاااااام
سلام به روی ماهت به چشمونه...( یه سوال فنی پیش اومد...چشمات چه رنگیه؟ )
آگهی
(23-09-2014، 18:01)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دی لی لی لی لی ^_^

به کوری چشم حسودا :| ..!

شنبه و چار شنبه ها 12:30 خونه ایم (/^_^\)

-_-

هعییی :||||

کوفتتون نشه خو .____.

ما هر روز تا 2:30 :||||||||||||
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] 161
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، Brooklyn Baby
(23-09-2014، 18:02)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدرود خوشکلاbathtime

خداحافظ شیوا جان:hje::hje:

(23-09-2014، 18:04)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2014، 18:02)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2014، 17:57)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســَلام .. (:

(23-09-2014، 18:00)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاااااام
رنگ چشمام به وزن اهنگ نمیخونه .. Big Grin
رنگ چشام قهوه ای
دختر بودن یعنی  
.
.
.
.
.
.
.
.
.دنیایی پر از ظرافت دخترانگی 
همه چی آرومه من چه قدر بدبختم!
من خیلی خوشالم! نه اصلا نیستم نه خیرم می گم حالم خیلیم خوبه..خفه شو تو کجات خوبه؟
بچه ها خل شدم!
اینا همش به خاطر استرسه!
آیسـان بقیه ی روزا ساعت 3 میایم خونه -_-*..

احمقا فکر همه جــاشو کردنcry girl

مــُنگـُلیسمـَن مــُنگــُلیسـم :| !

پــوووفـــفــ -_-

خــدافظ cry girl

-_-
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] 161
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
سَلآم ..
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(23-09-2014، 18:04)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2014، 18:02)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدرود خوشکلاbathtime

خداحافظ  شیوا جان:hje::hje:

(23-09-2014، 18:04)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســَلام .. (:

سلاااااام
رنگ چشمام به وزن اهنگ نمیخونه .. Big Grin
رنگ چشام قهوه ای
اره راس می گی! ولش کن
خوبی جینگولم؟
فردا زنگ اول ریاضی >_<
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(23-09-2014، 18:06)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خیلی خوشالم! نه اصلا نیستم نه خیرم می گم حالم خیلیم خوبه..خفه شو تو کجات خوبه؟
بچه ها خل شدم!
اینا همش به خاطر استرسه!

مگه از شما این روز اولیه میخوان امتحان بگیرن؟؟؟؟؟
جلل خالق:297::229:
دختر بودن یعنی  
.
.
.
.
.
.
.
.
.دنیایی پر از ظرافت دخترانگی 
آیسان :| <3

(23-09-2014، 18:07)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2014، 18:06)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها خل شدم!
اینا همش به خاطر استرسه!

مگه از شما این روز اولیه میخوان امتحان بگیرن؟؟؟؟؟
جلل خالق:297::229:
کلاسامون از خرداد شرو شده
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 58 مهمان