امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ]

این جلد کتابا خدایی خیلی باحاله ^__^

وختی از حموم میام بیرون چون مـــوهــام تمیزه همش میچسپه به جلــدا میره هوا ^.^ !
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] 157
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(23-09-2014، 17:38)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2014، 17:34)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممد برای دفاع از پسرا بن شُد ..

ولی برای آبروی خودِ فلشخورم ک شُده نباید ی مُدیرو بدون هیچ دلیلی بن کنن -_- .. !

دلیل داشت -_-

جنگ جنگ تا پیروزی :hiccp:
صدام بزن همون چیز دیروزی Tongue
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
سلام :| ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Jack Daniel'ѕ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Aiden Pearce ، _PαяαиÐ_
سلااااااااامممممممممممممممم

مدرسه چ جور بودددددددد؟؟؟
خوششششش گذذذذذذذشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دختر بودن یعنی  
.
.
.
.
.
.
.
.
.دنیایی پر از ظرافت دخترانگی 
(23-09-2014، 17:34)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی امروز سب میخواسین برین مدرسه چ حسی داشنیییینSmile

من حسم خوب بود ^____^

از خودم با لباس مدرسه عکس گرفتم :||||

عینک خنگولی آ هست ؟ :|

از اونا زدم ب چشمم :|

ساعت 5 بیدار شده بودم از سر شوق و ذوق دیدن دوستام و خنگ بازیام خوابم نبرد تا 6 مقنعمو اتو زدم صبونه خوردم 7 راه افتادم ..

7 و ربع زنگ میخوره :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] 157
(23-09-2014، 17:38)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2014، 17:34)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسانcry girl

پشت مدرسه ی مام مدرسه ی پسرونست |:

این سرویس مــُنــگــُلیسمـمون اَم دقیقا میره اون طرف مدرسشون وایمیسته -_-*..

هعیهعیهعیهعی خدا ._. ..

خودت کمکمون کن |: ..!

-_-

بعضیا از این پسرا و دخترا ک آشنان :||||

از جلو مدرسمون ک رد میشن سلامـ میکردیم ب هم دیگه :||||||

امروز عالی بود ..

برای من .. ینی همیشه مدرسه برای من عالی بود ..

البته دور از درس و امتحان :||||||||||| مخصوصا ریاضی ک معلمش جدیده همه معلمای پارسالمونن امسال ریاضی جدیده ..

خانوم برزگری :|||||

هنوز ندیدمش :|

شاید فردا ببینمش :|||

مال ما یک آدم خریه
تو تابستون ازمون امتحان گرفت |:
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(23-09-2014، 17:39)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـ مناظر طبیعی خشگل بود ؟ :||||

(23-09-2014، 17:40)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مال ما یک آدم خریه

وایی استرس امتحانا رو گرفتم خاک ب سرم ..

دلم گرفت .. نمیدونم چرا :||||||
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] 157
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
می خوام گفت و گو رو خراب کنم و برم Tongue
بدرود همگی تا فردا ساعت 3 crying

TongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongue

(Aiden Pearce)
دقیقـا آیسـان -_-*..

خداروشکر تموم دبیرامون عوض شدن جـز فیزیک (: |:

نعل اسبــِ رو مــُخ -_-*..!
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(23-09-2014، 17:41)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2014، 17:39)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـ مناظر طبیعی خشگل بود ؟ :||||

(23-09-2014، 17:40)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مال ما یک آدم خریه

وایی استرس امتحانا رو گرفتم خاک ب سرم ..

دلم گرفت .. نمیدونم چرا :||||||
اصن دلم می خواد همین جا بهش فوش ناموسی بدم TongueBig Grin
بشکه Big Grin

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 66 مهمان