امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ]

HiSmile

ایول فردا روزه مدرسه هاس^___^
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
آگهی
الان خوشحالی..؟؟ >__<
 سپاس شده توسط GαяBagє Gιяℓ ، ERF@N
6 ساعت بافی مانده است
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(23-09-2014، 0:09)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

HiSmile

ایول فردا روزه مدرسه هاس^___^

-.-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط ERF@N
لادن .__.* من دچار استرسم بدجور.__.*
 سپاس شده توسط ERF@N
(23-09-2014، 0:10)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان خوشحالی..؟؟ >__<

آره خیلی^__^ تموم شد یللی تللی تموم شد بی مسئولیتی^___^
 سپاس شده توسط GαяBagє Gιяℓ ، ღSηow Princessღ
(23-09-2014، 0:12)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی -.-

منم استرس دارم انگارمیخوام امتحان بدم :|

کاش فردا دوستم بیاد تنها نمونم -.-

(23-09-2014، 0:14)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2014، 0:10)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان خوشحالی..؟؟ >__<

نه که تو زمستون خیلی با مسئولیتی -.-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، ERF@N
(23-09-2014، 0:14)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان خوشحالی..؟؟ >__<

نه..|: تو امشب یه چیزی زدی.. -_-

(23-09-2014، 0:14)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2014، 0:12)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی -.-

من انگار نه باید امتحان بدم فردا... >_<

دوست..؟! >_< وای.. سمـآ.. >_< یادش بخیر.. ما تا پارسال با هم بودیم اما اون رفت معماری.. من تجربی.. >_<

لادن نمیدونی که ناظممون کلن مارو پشت میکروفن صدا میکرد.. |: سمـآ.. : (((
 سپاس شده توسط ERF@N
(23-09-2014، 0:14)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی -.-

الان خوشحالی..؟؟ >__<

نه که تو زمستون خیلی با مسئولیتی -.-

آدما تغییر می کنن._.
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، GαяBagє Gιяℓ
یه حس مزخرفی نمیزاره بخوابم

خوابم میاد ولی نمیزاره بخوابم

مزخرفه

اوه لعنت شش ساعت دیگه

شیت

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 61 مهمان