امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ]

(22-09-2014، 22:46).اميرحسين نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 22:40)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر دارم میرم هشتم...

همون سوم راهنمايي ديگه

اره،جدیدا میگن هشتم...دوره متوسطه..
آگهی
اومدم شلوارمو بپوشم دیدم خیسه
به داداش 4 سالم گفتم تو رو این آب ریختی؟ :|
میگه اولا سر من داد نزن

بعدشم، آب ریخت رو فرش با شلوار تو پاکش کردم!
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ~KiAηA~ ، •ДmịrHoSsiŋ•
گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] 115
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mason ، •ДmịrHoSsiŋ• ، ~KiAηA~
چ چرته این هشتم و هفتم .. مسخره بازیای اموزش پرورش تمومی نداره !

خو چ فرقی داره الان .. با اون موقه ؟ ..

ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﺩﺍﯾﯽ ﺩﺍﺭﻡ که یه دخترِ 5ساله داره!
ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﺑﻮﺩن ﺧﻮنۀ ﻣﺎ،ﺩﺧﺘﺮﺵ ﺩﺍﺷﺖ ﺗﻮ ﺣﯿﺎﻁ ﺑﺎﺯﯼ ﻣﯿﮑﺮﺩ
ﺍﯾﻨﻢ ﻫﻤﺶ ﺍﺯ ﻣﺤﺴﻨﺎﺕ ﺩﺧﺘﺮﺵ ﻣﯿﮕﻔﺖ ﮐﻪ :
ﭼﻘﺪﺭ ﺍﻧﮕﻠﯿﺴﯽ ﺑﻠﺪﻩ ﮐﺎﻣﭙﯿﻮﺗﺮ ﮐﻪ ﻫﯿﭽﯽ ﺑﺎﺑﺎﺷﻮ ﻣﯿﺰﺍﺭﻩ ﺗﻮ ﺟﯿﺒﺶ
ﻧﻘﺎﺷﯽ ﻣﯿﮑﺸﻪ ﺩﺭ ﺣﺪ ﺩﺍﻭﯾﻨﭽﯽ ...
ﻫﻤﯿﻨﺠﻮﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﻣﯿﮕﻔﺖ ﮐﻪ ﯾﻬﻮ ﺩﺧﺘﺮﺵ ﺍﻭﻣﺪ ﺗﻮ ﺍﺗﺎﻕ ﮔﻔﺖ :
مَـــــمــَــــــن .... من ** دارم!
هیچی دیگه...دخترداییم پودر شد :|
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، •ДmịrHoSsiŋ• ، ~KiAηA~
(22-09-2014، 22:46)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادش بخیر .. منم یه بار آنلاین شدم دیدم صورتیم ( پدر فریدو در اوردم ! )

من نویسنده شدم تو فروزن دعوا شد 5تایی اومدن اینجا فرید محروم میکرد ما میرفتیم اونور اونا محروم میکردن25r30

اولش داشتن تو چ حرف میزدن بعد من اومدم اینج اجواب دادم بعد کفری شدن اومدن اینجا25r30
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mason
(22-09-2014، 22:47)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 22:46).اميرحسين نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 22:40)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر دارم میرم هشتم...

همون سوم راهنمايي ديگه

اره،جدیدا میگن هشتم...دوره متوسطه..

آره شده مث نظام قديم
ناشناس

سپاس شده توسط ~KiAηA~
(22-09-2014، 22:50)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 22:46)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نویسنده شدم تو فروزن دعوا شد 5تایی اومدن اینجا فرید محروم میکرد ما میرفتیم اونور اونا محروم میکردن25r30

اولش داشتن تو چ حرف میزدن بعد من اومدم اینج اجواب دادم بعد کفری شدن اومدن اینجا25r30

چی ؟ کیا ؟

من رفته بودم خونه خواهرم موقعی ورگشتم ساعت 6 اینا بود .. از هیچی خبر نداشتم

جیغغ cry girl

خدافظ cry girl
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(22-09-2014، 22:52)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 22:50)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی ؟ کیا ؟

من رفته بودم خونه خواهرم موقعی ورگشتم ساعت 6 اینا بود .. از هیچی خبر نداشتم

دیر رسیدی من انلاین بودم رنگم عوض شد فکر کنم مریمو یسری دیگه بودن من نمیشناختم بعدم که بالا گرفت بن دائم شدن لعیا ومریمو آوا دسترسیاش محدود شد و......... پارسال چقدر پاک سازی داشتیماConfused
Channel
 سپاس شده توسط Mason
رزی تو نیکیو محروم کردی ؟ 

من موقع دعواشون اونجا بودم ..

تو نیکیو محروم کردی ولی رضا رو چرا محروم نکردی ؟

اخطارم ندادی بهش ؟

نیکی میگه 1 سال بن کردیش ..

آخه چرا ؟ تقصیرش چیه ؟

چرا اون باید محروم شه ولی رضا حتی اخطارم نگیره ؟ .. /:

این عدالته ؟؟ :ngh:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mason
(22-09-2014، 22:55)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی تو نیکیو محروم کردی ؟ 

من موقع دعواشون اونجا بودم ..

تو نیکیو محروم کردی ولی رضا رو چرا محروم نکردی ؟

اخطارم ندادی بهش ؟

نیکی میگه 1 سال بن کردیش ..

آخه چرا ؟ تقصیرش چیه ؟

چرا اون باید محروم شه ولی رضا حتی اخطارم نگیره ؟ .. /:

این عدالته ؟؟ :ngh:

من نیکی رو محروم نکردم !

فقط تعلیقش کردم !

نیکی خودش شروع کرد و تند صحبت کرد !

و حرف رکیک میزد بزار برم ببینم قضیه چیه

پریا چرا 4 ماه زده ؟ اونقدرام تند نبود .. پوووف الله اکبر
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ~KiAηA~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 58 مهمان