امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ]

(22-09-2014، 19:36)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 19:36)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 19:33)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 19:31)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 19:30)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غلط کنم من :|
بهت تجاوز کرد؟
اون به زور این کارو کرد cry girl

لعنتی -_-

خاک تو سرت رضا..

دخدر مردم رو؟

من اونجـآ اومدم بـه رز صپـآصشو بدم یهو بـآ صحنه موآجه شدم ._. :|
بیا بریم پزشکی قانونی..

تو شاهدی...

رزی بیا بریم...

مرزاد هم که نتیجه قضیس...

خودتون بیارینش...

رضا مجرمه..پلیسا باید بگیرنش...اون خودش بیاد
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Mason ، ~Mahnaz~
آگهی
(22-09-2014، 19:38)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوآهرآن و برآدرآن استـرآحت کنید دو دیقـه دیگه ادآمه ختم قرآن .ـــ.

با این چیزا شوخی نکن

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mason ، ~Mahnaz~ ، sjmmc ، Mïņ̃†êR ، ~KiAηA~
شیوا عزیزم چیکار کنم نویسندم میکنی؟
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mïņ̃†êR
(22-09-2014، 19:36)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 19:33)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاین خوشکلا

گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] 79

بگو یا زهرا ._. ..

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ∆ MeRzaD ∆ ، sjmmc ، girl of chaos
(22-09-2014، 19:38)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 19:36)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 19:33)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 19:31)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 19:30)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غلط کنم من :|
بهت تجاوز کرد؟

لعنتی -_-

خاک تو سرت رضا..

دخدر مردم رو؟
(..)

رضا در حقیقت نمیدونست داره چیکار میکنه بدبخت (.. )

یه چیزری تو این فیلما دیده بود (..)
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، sjmmc ، ~Mahnaz~ ، Mason ، ~KiAηA~
(22-09-2014، 19:39)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 19:38)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهت تجاوز کرد؟

لعنتی -_-

خاک تو سرت رضا..

دخدر مردم رو؟
(..)
لعنتی :|
خودت خواستی ( ..)

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Mason ، ~Mahnaz~ ، sjmmc ، ~KiAηA~
(22-09-2014، 19:39)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 19:36)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهت تجاوز کرد؟

لعنتی -_-

خاک تو سرت رضا..

دخدر مردم رو؟

بیا بریم پزشکی قانونی..

تو شاهدی...

رزی بیا بریم...

خودتون بیارینش...

نه اونوخ منم میگیرن :|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mᴏsᴇs ، ~KiAηA~
(22-09-2014، 19:39)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote=~KiAηA~ pid=2485326 dateline=1411403519]
بهت تجاوز کرد؟

لعنتی -_-

خاک تو سرت رضا..

دخدر مردم رو؟

بیا بریم پزشکی قانونی..

تو شاهدی...

رزی بیا بریم...

خودتون بیارینش...

[/quote
شمام خودتونو مسخره کردینا......
دختر بودن یعنی  
.
.
.
.
.
.
.
.
.دنیایی پر از ظرافت دخترانگی 
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
شیوا؟
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(22-09-2014، 19:39)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 19:38)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوآهرآن و برآدرآن استـرآحت کنید دو دیقـه دیگه ادآمه ختم قرآن .ـــ.

با این چیزا شوخی نکن
(22-09-2014، 19:39)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا عزیزم چیکار کنم نویسندم میکنی؟

شرایط توهرتالار گذاشته شده
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 67 مهمان