امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ]

خدافظ |:
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ~Mahnaz~ ، sjmmc
آگهی
(22-09-2014، 18:54)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 18:53)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآمی به گرمی پتو ^_^
:||||
Slm

پتــو سرده .. ؟! .-.
سلـآم.-.
 سپاس شده توسط CTG
(22-09-2014، 18:52)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 18:51)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 18:49)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 18:48)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 18:47)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با چی .-. ؟ خیار .-. ؟

نه ^_^

بآ همین انگشته وسط ^_^
انگشتت کفافتو میده :>؟

خیاری چیزی :>؟
خوب حآلآ که خیآر دوس دآری بآشه ^_^

اصن بآدمجون خوبه !؟! ^_^

یا این بحثو تموم کن یا همشو میکنم تو حلقت خب ؟ :|

خب :> !
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
مجنون رسما دیوونستو لیلیم که راضیست =))
گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] 62گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] 62
 سپاس شده توسط Mason ، sjmmc ، ~Mahnaz~
رز معلومه ا رفتارت زود قضاوت کردم مگه نه?=))))
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mason
(22-09-2014، 18:53)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم میرم قبرستون.باهام میای?._.
من غلط بکنم با تو جایی بیام! اونم قبرستون! :|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، parmida.a
سلامم
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(22-09-2014، 18:55)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی گفت مدرسه خانه دوم ما ؟

خانه صفرم ._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Jack Daniel'ѕ
(22-09-2014، 18:55)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 18:52)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 18:51)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 18:49)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 18:48)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه ^_^

بآ همین انگشته وسط ^_^
انگشتت کفافتو میده :>؟

خیاری چیزی :>؟
خوب حآلآ که خیآر دوس دآری بآشه ^_^

اصن بآدمجون خوبه !؟! ^_^

یا این بحثو تموم کن یا همشو میکنم تو حلقت خب ؟ :|

خب :> !

تعلیق ..
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mᴏsᴇs
به این بحثه شیرینتون ادامه بدید.. بن میشید.. !Shy

حالا میتونید امتحان کنید..!Blush
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 75 مهمان