امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ]

صادقققققققققققققققققق..دهنتو._.
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط sjmmc
آگهی
(22-09-2014، 18:42)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 18:41)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 18:40)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودم میدونستم -__-

من میترسم برم مدرسه ._.

صادق :S

خونتون کجاس صادق ._. ؟
چهارراه لشگر! با خط 86 میام مدرسه!تو کجایی؟
^_^

خدارو شکر .-.

دوری ^_^

^_^

پیروزی^_^

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط sjmmc
(22-09-2014، 18:42)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 18:41)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 18:40)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودم میدونستم -__-

من میترسم برم مدرسه ._.

چرا؟ :|

ی لحظه تو رو با صادق اشتبا گرفتم !

خوبی صادق ؟ :>
من حس خاصی ندارم! تا همین دو هفته پیشم داشتم میرفتم مدرسه! :|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Mason
خدآفس Confused
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] 57
(22-09-2014، 18:43)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 18:41)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 18:40)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 18:39)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 18:37)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
همینطوری گفتم جو عوض شه .-.
وگرنه خر کی باشی .-.
بودن نبودنت مهم نیست .-.
فقط میای حرفف میزنی سریع تر نسخه میزنن ..
خوبیت همینه  فقط .-.
منم همینطوری گفتم تآ اون دهنه گشادت بسته شه :>
وگرنه تو ی جو گیر بدبختی که فک کردی دوروزه اومدی اینجا با چارتا دونه مدیرو نویسنده دوس شدیه تیریپ لش برمیداری خدایی (:
نه عزیزم شما برو شیر موزتو بخور V:
شبر موز میخورم برا .. عجب:>
آفرین همینطور ادآمه بده ببینم کجآرو میگیری (:
ذکره خیرتون همیشه رو انگشته وسطه ماس :>
صورت کثیف دوست داری ن .-. ؟
برا همین میگی شیرموز.-. ؟

بسه بچه های خوبی باشین و با هم دوس باشین :||||||||||||||||||||||
گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] 57گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] 57
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
پاری خیلی زود قضاوت میکنی !
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، CTG ، parmida.a
(22-09-2014، 18:44)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 18:42)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 18:41)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی ..*

-_-

چرآ ؟ | : حرمت گل مو که رو سرمه رو نگه دآر ..*

عه ؟!

اگر ب حُرمته ک متقابل انجام میشه ..

اگر احتراممو نگه میداشتی الان اینجوری نمیشد گُلم .. (;
(22-09-2014، 18:44)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 18:42)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودم میدونستم -__-

من میترسم برم مدرسه ._.

خونتون کجاس صادق ._. ؟
^_^

خدارو شکر  .-.

دوری ^_^

^_^

پیروزی^_^
نگران نباش نمیخورمت! Big Grin
هر هفته سالن سرافرازان میریم فوتبال.. میشناسی که؟
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Mason ، Brooklyn Baby
(22-09-2014، 18:43)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 18:41)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 18:40)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 18:39)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 18:37)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|

همینطوری گفتم جو عوض شه .-.

وگرنه خر کی باشی .-.

بودن نبودنت مهم نیست .-.

فقط میای حرفف میزنی سریع تر نسخه میزنن ..

خوبیت همینه فقط .-.

منم همینطوری گفتم تآ اون دهنه گشادت بسته شه :>

وگرنه تو ی جو گیر بدبختی که فک کردی دوروزه اومدی اینجا با چارتا دونه مدیرو نویسنده دوس شدیه تیریپ لش برمیداری خدایی (:

نه عزیزم شما برو شیر موزتو بخور V:
شبر موز میخورم برا .. عجب:>

آفرین همینطور ادآمه بده ببینم کجآرو میگیری (:

ذکره خیرتون همیشه رو انگشته وسطه ماس :>
صورت کثیف دوست داری ن .-. ؟

برا همین میگی شیرموز.-. ؟

حیف که نمیخوآم ب خآطره نفهمایی مث تو روزمو خرآب کنم <:

وگرنه جدیدا ی عادتی پیدا کردم ب اسمه ب گــ****ــآ دآدن (:

ایشالا تابستونه بعد در خدمتیم ^_^
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
(22-09-2014، 18:45)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 18:44)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودم میدونستم -__-

من میترسم برم مدرسه ._.

خونتون کجاس صادق ._. ؟
^_^

خدارو شکر  .-.

دوری ^_^

^_^

پیروزی^_^
نگران نباش نمیخورمت! Big Grin
هر هفته سالن سرافرازان میریم فوتبال.. میشناسی که؟

(..)

خونمون قبلا اونطرفا بود :|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط sjmmc

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 63 مهمان