امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ]

(22-09-2014، 16:29)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان ؟ >_<

یذره وایسا مراسمو شروع کنیم حالت خوب میشه :|

باشه ._.

آخه حموم .. ول کُن :|||
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] 45
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ∆ MeRzaD ∆ ، ~KiAηA~
آگهی
(22-09-2014، 16:31)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پریا^.^تنکس عزیزی^.^

خــواهش ^ـ^

(22-09-2014، 16:31)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 16:30)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پـــری پـــریــا ^ــ^

گــل پـــریـــا ^ــ^

این خیلی خزه >_<

پوفف :|

بیخیال همه رفتن D:

خدافس ..

چون اسممــ توشـه خز نیســت D:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ~KiAηA~
(22-09-2014، 16:31)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 16:28)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 16:24)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 16:21)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 16:19)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخیلو بنداز به گردنت یه طناب وصل کن بهش -_-

نه،تو ببند به کمرت،ازش سکه مکه اویزون کن،بعد بندری بزن-.-

میتونی دامن هم بپوشی-.-

من دست میزنم برات-.^

اره .. بیا ._. ..

دامنو میکشم رو سرت :|

0.0

خجالت بکش-.-

بیشعور-.-

کله منو میخواد بکنه زیر دامنش>.<

الاغ>.<

مرضییییییییی>.<

بیا اینو جمع کن!

:|

قبلا حجب و حیا بود :> ..

الان وضع خیلی خراب شده :|...

نچ نچ نچ ._. ..

دوستشم دعوت میکنه تازه :>

دوزاریتم کجه...

الاغ>.<

سر مردمو میکنه تو دامنش>.<
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ըoφsիīkα ، Ƒαкє ѕмιƖє
(22-09-2014، 16:30)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 16:28)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا -_-

مهناز بیا اصن با تو برم بیرون ._.

نه اصلا با ساره میرم ^_^

آیسان پ.خ دوره همینجا میگم شمارشو یادداشت کن .__.

آره اینجابگو همه برن بهش زنگ و اس بزنن من رُسوا بشم .. ! ._. -_-

پَ خودت بهش اس بزن بگوووو بگووو آیسان نصف جو نشُد .. بهش بگو آیسان گُفته همه چی رو بهم :|||

بگو منو با کمر بند نزنه .____.

بگو آیسان گسفت این رسمش نبوددد cry girl
صفر نه سه شیش نه هفت شش شش .__.

چرت نگو آیسان :||

برم زبان بای >_<
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(22-09-2014، 16:29)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تو ایــن غوروب مسخره مشهد دلم میگیرع >__<

اخرین بار ک رفتم مشهد کلی استرس کشیدم ._______.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ~KiAηA~
مهرزاد تو آخر نمیای بستنی بخوری روز آخر تابستون رو ؟ :|||
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] 45
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ~KiAηA~ ، ∆ MeRzaD ∆ ، ըoφsիīkα
(22-09-2014، 16:33)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 16:29)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تو ایــن غوروب مسخره مشهد دلم میگیرع >__<

اخرین بار ک رفتم مشهد کلی استرس کشیدم ._______.

چــرآ .؟! ._.*
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ըoφsիīkα
(22-09-2014، 16:33)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صفر نه سه شیش نه هفت شش شش .__.

چرت نگو آیسان :||

برم زبان بای >_<

جیغغ زشته نگو نگو .___.

چرت نی واقعن احساس میکنم بهم دروغ گفته :||

برو گُلم خدافست
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
مــن رفتمــ (..*)

پــارتی بدون مـــن نگیریـــن |:

یکی خــبرمـــ کـــنه /(.ــ.*) \

خدافففففظ (:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dead Silence
(22-09-2014، 16:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرزاد تو آخر نمیای بستنی بخوری روز آخر تابستون رو ؟ :|||

وای خدا v: ...

بترکی آیسان D:

فظ ._.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ∆ MeRzaD ∆ ، Mᴏsᴇs

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 90 مهمان