امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ]

(22-09-2014، 15:54)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان بتمرگ تا بیاد دیگه >_<

رضا ~~> ^_^ ._.

خدافس مرضیه ._.

کثافت ._.

خیلی آشغالی .__.

پست فطرت ._.

>___________<

(22-09-2014، 15:54)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من به امید اذیت کردن بچه ها میرم مدرسه V:

میگم علی،رضا کارت داره درصورتی که نداره D:

جوووون ._______. ؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ∆ MeRzaD ∆ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، CTG
آگهی
(22-09-2014، 15:55)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شمام در طول مدرسه به بهانه تحقیق میاید فلش ؟ ._.

یا فقط من انقد زیرکم؟ :V

پاور پوینت ._.

فقط به بهانه پاور پوینت :v
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby
به ی چیزی دقت کردین ؟ :|

تو کُله تابستون اندازه ای که دیروز و امروز گ.آ شلوغ بود ؛ شلوغ نشده بود .. :|

این دوروز اخر تازه یادتون افتاده بیاین گ.آ ^0^ 

فففففــــــــــــــ *._.*
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~KiAηA~ ، Brooklyn Baby ، ըoφsիīkα ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، آرامش
(22-09-2014، 15:54)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو میخوام برم حموم موهامو کوتاه کنم کتابامو آماده کنم .. پاچه شلوارمو کوتاه کنم .. مانتومو ی خورده کوتاه کنم .. تازههههههه

امروز روز آخره با بچه ها میخوایم بریم بستنی بخوریم :||||

(22-09-2014، 15:54)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چن ساعت دیگه تا 6 صب مونده ._.؟

هعیهعی :|
نمیدونم :|||
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] 32
 سپاس شده توسط Wєιяɗ ، Brooklyn Baby ، ∆ MeRzaD ∆ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(22-09-2014، 15:54)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هان؟ :|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mᴏsᴇs ، CTG
(22-09-2014، 15:56)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 15:55)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شمام در طول مدرسه به بهانه تحقیق میاید فلش ؟ ._.

یا فقط من انقد زیرکم؟ :V

فک کردم فقط خودم اینکارو میکنم :|

چ جــالــب |: یعنی من زرنگـــ نیســتمــ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

آخی ._. ..
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє ، CTG
(22-09-2014، 15:55)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 15:50)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 15:48)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُب D:

خوش گذشت بسیار ._.

خدافس ..

دوستدار شُما : دکتر مرضی :|

فک نمیکنی خوش گذشت خز شده:|؟

شاخ کوچولوها اینو میگن:|

این نظر توئه ( :

میگم چون واقعن خوش گذشت (;

حرف دل همه بود :|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє ، CTG
(22-09-2014، 15:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو میخوام برم حموم موهامو کوتاه کنم کتابامو آماده کنم .. پاچه شلوارمو کوتاه کنم .. مانتومو ی خورده کوتاه کنم .. تازههههههه

امروز روز آخره با بچه ها میخوایم بریم بستنی بخوریم :||||

(22-09-2014، 15:54)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چن ساعت دیگه تا 6 صب مونده ._.؟

هعیهعی :|
نمیدونم :|||

ما که تا 3 بیداریم ._.
حالا کی حال داره 6 تا 3 مدرسه باشه >.<
زنگ اولم ریاضی داریم (:
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، CTG
هیممم ._.

بچه ها ی جوریم من Confused

انگار تو دلم زلزلللللللللس :|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє ، CTG

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 61 مهمان