امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø5(²

امروز, 08:33 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: امروز 08:34 PM، توسط دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
×BLACK STAR× .)

کی از ویرایش بدش میومد ؟
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، Mᴏsᴇs ، Jack Daniel'ѕ
آگهی
(18-09-2014، 19:06)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز, 08:33 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: امروز 08:34 PM، توسط دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
×BLACK STAR× .)

کی از ویرایش بدش میومد ؟

عمه ی نداشتم -_-
 سپاس شده توسط Mason ، Jack Daniel'ѕ
(18-09-2014، 19:06)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 19:06)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

×BLACK STAR× .)

کی از ویرایش بدش میومد ؟

عمه ی نداشتم -_-
بهش سلام برسون
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، Jack Daniel'ѕ

با کم ؟ باشه ..

سلام کم خوبی ؟ من نمیشناسمت فقط اسمتو میدونم !

چیز خر ..
بذار حداقل ویرایشش رو جواب بده !

(18-09-2014، 19:05)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم پسر خوبیه (..)

-_-

( به قول خودت )
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Mason
خُ دیگه

خدافظ همگـی..!

(:
 سپاس شده توسط Mason ، Jack Daniel'ѕ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
فاطی رفت کنسرت لیدی ب گ* -_-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mason ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Jack Daniel'ѕ
جوونممم چ ناز شده ^_^

خدافففف ._.
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، Mᴏsᴇs ، Mason ، Jack Daniel'ѕ
(18-09-2014، 19:07)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با کم ؟ باشه ..

سلام کم خوبی ؟ من نمیشناسمت فقط اسمتو میدونم !

چیز خر ..
بذار حداقل ویرایشش رو جواب بده !
20% اخطار :/
(18-09-2014، 19:08)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی رفت کنسرت لیدی ب گ* -_-
من گفتم لیدی گوگو بهتره ک .. :/
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Jack Daniel'ѕ
منم میرم -_-

خدافظ -_-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، Jack Daniel'ѕ ، Mason ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(18-09-2014، 19:06)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی داره گریه میکنه ._. !

اون دوربین من کو |: ؟!

>_< .. -_-
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان