امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø5(²

(17-09-2014، 23:53)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من و محمـد.. ؟ |:  محسـن.. ؟ |: چی میگی سحـر.. ؟

._____.
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، Navisa. ، ღSηow Princessღ
آگهی
نگـــو |:

-_-*
ياد بده اميررضا ..

بريد كنار اميررضا ميخواد به من ژوژو ياد بده ..
 سپاس شده توسط امیررضا* ، ღSηow Princessღ
(17-09-2014، 23:53)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من و محمـد.. ؟ |: محسـن.. ؟ |: چی میگی سحـر.. ؟

یادت رفته..؟ (:

هیچی سعی کن یادت نیاد (:

خاطراتی از دوران جهالتم بود..
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(17-09-2014، 23:51)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر رضا بیا تو کلن ما [sub]|:[/sub]
نوچ تو بیا تو تو بازی فعال نیستی
(17-09-2014، 23:53)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

خوش بگذره بهتون

باي
نرو ژوژو یادت بدم
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Mohammad 77 ، ηἔ∂Δ
(17-09-2014، 23:53)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 23:50)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیررضا .__.* خیلی دوس دارم با ساتور از وسط نصفت کنم ._. نمیدونم چـرآ... ^_^
ابزار علاقه که میگن اینه :ساتور؟

بگم چرا چون پرنسس نیستی:cool:

قراره دوباره پرنسس بشم .__. Angel به محض این که صابر تایپکه جدیدو بزنه .. -_-

امیررضا تو میدونسی من تازه میخوام برم شیشم.. ؟! Shy
 سپاس شده توسط Navisa.
(17-09-2014، 23:55)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگـــو |:

-_-*

ناراحت شدی؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø5(² 34
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
جواب سلام واجبه ها از من گفتن بود حالا بازبون نمی تونین جواب بدین بادستتون که می تونین بنویسین 
خسته نشیین یه وقت ها
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø5(² 34
 سپاس شده توسط امیررضا*
(17-09-2014، 23:55)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادت رفته..؟ (:

هیچی سعی کن یادت نیاد (:

خاطراتی از دوران جهالتم بود..

اشتباه گرفتی عزیزم.. |: نه بگو قضیه چیه .. تو پ.خ بگو .. |:
 سپاس شده توسط Navisa.
(17-09-2014، 23:55)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من و محمـد.. ؟ |:  محسـن.. ؟ |: چی میگی سحـر.. ؟

._____.

محمد تو یادته یا تو هم یادت رفته؟ .__.*
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Mohammad 77

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان