امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø5(²

(17-09-2014، 22:07)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 22:05)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره آره حرف شُما دُرُست >_<

ولی بدبختی اینه من نمیدونم با من این چیزا رو داره یا نه :|

تجربـه ثابت کرده به من.. هیچوقت به اون که دوس داری نمیرسی... ! پس خودتو زحمت ننداز مرضی گُل گُلی .__.*
میگذره.. بدون اون .__.* اما چطوری میگذره مهمه .. !
من فقط به فکر آبروی خانوادمم.. وگـرنـه تا الان میرفتم پیش دوستم مریـم.. : (
 سپاس شده توسط Navisa. ، Brooklyn Baby ، ~~SARA:HIVA~~
آگهی
ســــــ م
 سپاس شده توسط Navisa. ، ըoφsիīkα ، ღSηow Princessღ ، ~~SARA:HIVA~~
(17-09-2014، 22:08)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 22:04)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 22:02)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پری شکست عشقی خوردی؟ :|

آره.. 9 مـآهه که شکست خـوردم.. از اون بدفورمـآش.. و هنـوز نتونسم خودمو جَم کنم.. !

بگذریـم ._. بهتـره که به اون پسره فرصت داده نشه.. ! والا دوره ی مـآ فرصت و اینجور چیزآ نبـود.. !

به نظرم فرصت بدیم بهتره
بدبخت خیلی داره زحمت میکشه
به نظرم حداقل واسه مدت کوتاهی هم اگه شده باید نویسنده بشه

فوقش اگه دیدیم داره به کاراش ادامه میده برکنارش میکنیم
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Mᴏʙɪɴᴀ ، ~~SARA:HIVA~~
من رفتم والیبال تموم شد میام فعلا خوشکلاچت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø5(² 14
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Navisa. ، ըoφsիīkα ، Mᴏʙɪɴᴀ ، ღSηow Princessღ ، ~~SARA:HIVA~~
(17-09-2014، 22:12)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســــــ م

مـــبی ^ــ^
 سپاس شده توسط Mᴏʙɪɴᴀ ، Mïņ̃†êR ، ~~SARA:HIVA~~
ملت شما جواب سلام بلد نیستید ایا؟!
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø5(² 14
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
(17-09-2014، 22:13)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 22:12)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســــــ م

مـــبی ^ــ^
پری ^.^
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ըoφsիīkα ، ~~SARA:HIVA~~
سلام !
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Navisa. ، ըoφsիīkα ، ~~SARA:HIVA~~
نقل قول: به نظرم فرصت بدیم بهتره
بدبخت خیلی داره زحمت میکشه
به نظرم حداقل واسه مدت کوتاهی هم اگه شده باید نویسنده بشه

فوقش اگه دیدیم داره به کاراش ادامه میده برکنارش میکنیم

قوانین جدید در نیارید از خودتون ایینو ببینید دیگه ام تمومش کنید
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Navisa. ، ღSηow Princessღ ، ~~SARA:HIVA~~
(17-09-2014، 22:12)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 22:07)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 22:05)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره آره حرف شُما دُرُست >_<

ولی بدبختی اینه من نمیدونم با من این چیزا رو داره یا نه :|

تجربـه ثابت کرده به من.. هیچوقت به اون که دوس داری نمیرسی... ! پس خودتو زحمت ننداز مرضی گُل گُلی .__.*
میگذره.. بدون اون .__.* اما چطوری میگذره مهمه .. !
من فقط به فکر آبروی خانوادمم.. وگـرنـه تا الان میرفتم پیش دوستم مریـم.. : (

پریا :| .. !

این مُخاطب خاص من همسنمه .. !

پسر عموی مامانمه ..

اگر فامیل نبود ک بش میگفتم !

مُشکل اینه -_-

1 ساله :|

اگر بش نرسم ک میمیرم .__.
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ღSηow Princessღ ، ըoφsիīkα ، ~~SARA:HIVA~~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 25 مهمان