امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتگـوی آزاد [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :|

(16-09-2014، 23:33)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 23:31)(¯`•¸·´¯)BeSt!BOy(¯`•¸·´¯) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 23:30)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 23:29)(¯`•¸·´¯)BeSt!BOy(¯`•¸·´¯) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 23:28)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم..!
شناختیم دیگ بسه
شما علی؟
پس ساکت لطفا!
اوخی اوخی اوخی بم بر خورد!
نگفتم بهت بر بخوره گفتم یاد بگیری تو کارایی که بهت مربو نیست دخالت نکنی البته فکر نکنم ......
بسهههههه دیگه >_<
-_-
برادر اصلا شما نباید بزاری اینا با این حجاب بگردن *_*
منم برم بخوام فعلا ^_^
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
آگهی
(16-09-2014، 23:35)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 23:34)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدت میارد ازش؟

کدوم تیمه؟؟

تو بارسا :|||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط (¯`•¸·´¯)BeSt!BOy(¯`•¸·´¯)
(16-09-2014، 23:37)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 23:35)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 23:34)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدت میارد ازش؟

کدوم تیمه؟؟

علی جان پسرم تو هم بخواب یک چیزیت میشه ^_^
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، امیررضا*
(16-09-2014، 23:37)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 23:31)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 23:29)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه کاسیاس خوبه عالبه عشقه عزیزه لبته بابی هم جای خودشو داره

کاسیاس بد:/
بدت میارد ازش؟
(16-09-2014، 23:31)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 23:30)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 23:29)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

balletboyz

|:
هعي

من بلدماااا

تو وزنتو كم كن من نه گيتار ميخوام نه بالرين -_-

من بلدمSmile

تازه یاد گرفتم

حرکت پا رو دو دستو بلدی؟
||||||||||||||||||||||:
برو با هم قدت برقص -_-

اصا ميتوني پاتو تكون بدي؟|:

من امروز مچ پام دررفت خودم جا انداختم ||||:
خيلي درد داشت -_-
نه میرقصم

ببله میتونم
واقعا خوبت شد

الان باله رکلاسیک بلدی یا مدرن ؟
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
سرم داره منفجر میشه :rum:
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، мoвιɴα т ، امیررضا*
(16-09-2014، 23:39)(¯`•¸·´¯)BeSt!BOy(¯`•¸·´¯) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 23:37)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدت میارد ازش؟

کدوم تیمه؟؟

:|

(16-09-2014، 23:39)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرم داره منفجر میشه :rum:

از بس میشینی پای کامپیوتر Sleepy
(16-09-2014، 23:40)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 23:39)(¯`•¸·´¯)BeSt!BOy(¯`•¸·´¯) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدت میارد ازش؟

کدوم تیمه؟؟

وای علی موی یک زن نا محرم رو بدنم پیدا شدSleepy ^_^Big Grin

باش تو راس میگی:|

من رئال و کاسیاس دوس ندارم:|
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط امیررضا* ، βΑllεяiηΑ♡ ، Jack Daniel'ѕ
(16-09-2014، 23:39)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 23:37)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 23:31)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 23:29)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه کاسیاس خوبه عالبه عشقه عزیزه لبته بابی هم جای خودشو داره

کاسیاس بد:/
بدت میارد ازش؟
(16-09-2014، 23:31)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 23:30)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بلدماااا

تو وزنتو كم كن من نه گيتار ميخوام نه بالرين -_-

من بلدمSmile

تازه یاد گرفتم

حرکت پا رو دو دستو بلدی؟
||||||||||||||||||||||:
برو با هم قدت برقص -_-

اصا ميتوني پاتو تكون بدي؟|:

من امروز مچ پام دررفت خودم جا انداختم ||||:
خيلي درد داشت -_-
نه میرقصم

ببله میتونم
واقعا خوبت شد

الان باله رکلاسیک بلدی یا مدرن ؟

آفرين به تو {:
اميررضا ميخواد به من كمك كنه ||:
افسردگي نگيرم |:

كلاسيك -مدرن- نئو كلاسيك .-.

كلاس ميري ؟-_-
(16-09-2014، 23:41)(¯`•¸·´¯)BeSt!BOy(¯`•¸·´¯) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 23:40)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم تیمه؟؟

وای علی موی یک زن نا محرم رو بدنم پیدا شدSleepy ^_^Big Grin

بیشعور :|
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان