15-09-2014، 9:43
(آخرین ویرایش در این ارسال: 15-09-2014، 9:47، توسط ⓕⓐⓚⓔ ⓛⓘⓕⓔ♰.)
مدرسه ها باز شده....!
تا نشستن پای نت فقط 1 هفته باقیست
ما شما را به چالش آب یخ در مدرسه دعوت میکنیم...
شعر من و خاله فاطمه ام ب مناسبت بازگشایی مدارس:
خراب شده ها باز شده
وای وای چ غوغا شده
خراب شده ها با شده وای وای چ غوغا شده
اگه گفتی شباهت معلم با دماسنج چیه؟
:
:
هر دوشون وقتی صفر رو نشون میدن ، آدم می لرزه!
در مدرسه از نشاط من کم کردند...
از فرصت ارتباط من کم کردند...
هر وقت به هم عشق تعارف کردیم...
از نمره ی انضباط ما کم کردند...
باز آمد بوی ماه مدرسه / بوی دختر بازی های راه مدرسه
صبحی مادری برای بیدار کردن پسرش رفت. مادر: پسرم بلند شو. وقت رفتن به مدرسه است. پسر: اما چرا مامان؟ من نمی خوام برم مدرسه. مادر: دو دلیل به من بگو که نمی خوای بری مدرسه. پسر: یک که همه بچه ها از من بدشون می یاد. دو همه معلم ها از من بدشون می یاد. مادر: اُه خدای من! این که دلیل نمی شه. زود باش تو باید بری به مدرسه. پسر: مامان دو دلیل برام بیار که من باید برم مدرسه؟ *مادر: یک تو الآن پنجاه و دو سالته. دوم اینکه تو مدیر مدرسه هستی
وزیر اموزش و پرورش اعلام کرد:
معلمینی که چون شمع می سوزند
تا پایان سال گازسوز خواهند شد
معلم اضیظم
عذ اینکه به من خاندن و نوشطن عاموخطی حذار بار اضط ممنونم !
من حاضرم آمونیاک خالص تنفس کنم ولی :
بوی ماه مهر به مشامم نرسه . . . !
.
.
.
گرانشی که هفته اول مهر من به بالشم دارم ، قطبهای غیرهمنام آهربا به هم ندارن ! اس ام اس خنده دار اول مهر و آغاز مدارس 93
.
.
.
بچه ها دو تا خبر دارم !
اولی بده !
دومی بدتر !
حالا کدوم رو بگم ؟!
اول اولی رو میگم !
خبر بد اینه که مدرسه ها داره باز میشه !
حالا دومی :
خبر بدتر اینه که تو روزنامه جام جم نوشته :
تعطیلی پنجشنبه مدارس مورد تایید شورای عالی قرار نگرفته است ! اس ام اس خنده دار اول مهر و آغاز مدارس 93
.
.
.
ﺟﺎ ﺩﺍﺭﻩ ﺍﺯ ﻫﻤﯿﻦ ﺗﺮﯾﺒﻮﻥ ﺑﻪ ﺍﻭﻥ ﺩﺳﺘﻪ ﺍﺯ ﺩﺧﺘﺮﺍﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻣﻨﺎﺳﺒﺖ ﺑﺎﺯﮔﺸﺎیی ﻣﺪﺍﺭﺱ ﺑﺎﺱ ﺑﺬﺍﺭﻥ ﺍﺑﺮﻭ ﻫﺎﺷﻮﻥ ﭘُﺮﺷﻪ ﺗﺴﻠﯿﺖ ﻋﺮﺽ ﻧﻤﺎﯾﻢ ، ﻣﺼﯿﺒﺖ ﮐﻤﺮ ﺷﮑﻨﯿﻪ !
.
.
.
لذتی که توی خوابیدن با لباس مدرسه توی رختخواب بین ساعات ۷:۰۰ تا ۷:۱۵ وجود داره ، توی هیچ چیزی دیگه وجود ندارهو ندارد و نخواهد داشت !
.
.
.
مدرسه ها وا شده ، غلغله بر پا شده / باز آمد بوی ماه مدرسه / همشاگردی سلام ، همشاگردی سلام ، همشاگردی سلام . . .
ستاد زجر دادن دانش آموزان ایرانی
.
.
.
تا نشستن پای نت فقط 1 هفته باقیست
ما شما را به چالش آب یخ در مدرسه دعوت میکنیم...
شعر من و خاله فاطمه ام ب مناسبت بازگشایی مدارس:
خراب شده ها باز شده
وای وای چ غوغا شده
خراب شده ها با شده وای وای چ غوغا شده
اگه گفتی شباهت معلم با دماسنج چیه؟
:
:
هر دوشون وقتی صفر رو نشون میدن ، آدم می لرزه!
در مدرسه از نشاط من کم کردند...
از فرصت ارتباط من کم کردند...
هر وقت به هم عشق تعارف کردیم...
از نمره ی انضباط ما کم کردند...
باز آمد بوی ماه مدرسه / بوی دختر بازی های راه مدرسه
صبحی مادری برای بیدار کردن پسرش رفت. مادر: پسرم بلند شو. وقت رفتن به مدرسه است. پسر: اما چرا مامان؟ من نمی خوام برم مدرسه. مادر: دو دلیل به من بگو که نمی خوای بری مدرسه. پسر: یک که همه بچه ها از من بدشون می یاد. دو همه معلم ها از من بدشون می یاد. مادر: اُه خدای من! این که دلیل نمی شه. زود باش تو باید بری به مدرسه. پسر: مامان دو دلیل برام بیار که من باید برم مدرسه؟ *مادر: یک تو الآن پنجاه و دو سالته. دوم اینکه تو مدیر مدرسه هستی
وزیر اموزش و پرورش اعلام کرد:
معلمینی که چون شمع می سوزند
تا پایان سال گازسوز خواهند شد
معلم اضیظم
عذ اینکه به من خاندن و نوشطن عاموخطی حذار بار اضط ممنونم !
من حاضرم آمونیاک خالص تنفس کنم ولی :
بوی ماه مهر به مشامم نرسه . . . !
.
.
.
گرانشی که هفته اول مهر من به بالشم دارم ، قطبهای غیرهمنام آهربا به هم ندارن ! اس ام اس خنده دار اول مهر و آغاز مدارس 93
.
.
.
بچه ها دو تا خبر دارم !
اولی بده !
دومی بدتر !
حالا کدوم رو بگم ؟!
اول اولی رو میگم !
خبر بد اینه که مدرسه ها داره باز میشه !
حالا دومی :
خبر بدتر اینه که تو روزنامه جام جم نوشته :
تعطیلی پنجشنبه مدارس مورد تایید شورای عالی قرار نگرفته است ! اس ام اس خنده دار اول مهر و آغاز مدارس 93
.
.
.
ﺟﺎ ﺩﺍﺭﻩ ﺍﺯ ﻫﻤﯿﻦ ﺗﺮﯾﺒﻮﻥ ﺑﻪ ﺍﻭﻥ ﺩﺳﺘﻪ ﺍﺯ ﺩﺧﺘﺮﺍﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻣﻨﺎﺳﺒﺖ ﺑﺎﺯﮔﺸﺎیی ﻣﺪﺍﺭﺱ ﺑﺎﺱ ﺑﺬﺍﺭﻥ ﺍﺑﺮﻭ ﻫﺎﺷﻮﻥ ﭘُﺮﺷﻪ ﺗﺴﻠﯿﺖ ﻋﺮﺽ ﻧﻤﺎﯾﻢ ، ﻣﺼﯿﺒﺖ ﮐﻤﺮ ﺷﮑﻨﯿﻪ !
.
.
.
لذتی که توی خوابیدن با لباس مدرسه توی رختخواب بین ساعات ۷:۰۰ تا ۷:۱۵ وجود داره ، توی هیچ چیزی دیگه وجود ندارهو ندارد و نخواهد داشت !
.
.
.
مدرسه ها وا شده ، غلغله بر پا شده / باز آمد بوی ماه مدرسه / همشاگردی سلام ، همشاگردی سلام ، همشاگردی سلام . . .
ستاد زجر دادن دانش آموزان ایرانی
.
.
.