امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بیرانوند؛آرزوی شاگردی قلعه نویی را دارم ؛

بیرانوند؛

آرزوی شاگردی قلعه نویی را دارم ؛ امیدوارم از سال آینده بتوانم به تیم استقلال بپیوندم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیرانوند؛آرزوی شاگردی قلعه نویی را دارم ؛ 1

دروازه بان تیم نفت گفت: «آخر فصل گذشته از استقلال پیشنهاد داشتم. دوست داشتم شاگرد قلعه نویی شوم چون سال هاست آرزوی شاگردی او را دارم، اما به خاطر صحبت های مدیرعامل مان نرفتم.»

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز، علیرضا بیرانوند درباره شرایط امسال تیمش اظهار داشت: «تیم ما امسال از پارسال جوان تر شده. سه، چهار مهره با تجربه از تیم مان جدا شده اند ولی با این حال توانسته ایم شخصیت سال گذشته خود را حفظ کنیم و در دیدار با استقلال ثابت کردیم که به هماهنگی خوبی رسیده ایم.»

وی درباره اینکه تیم شان در مقابل تیم های بزرگ خوب بازی می کند و در مقابل تیم های ضعیف امتیازات حیاتی از دست می دهد افزود: «لقبی که روی تیم ما گذاشته اند این است که غول کش ضعیف بباز. ما به تیم های میانه جدول امتیاز می دهیم آن وقت مقابل استقلال، سپاهان و تیم های صاحب نام با تمام وجود بازی می کنیم. البته این جوانی تیم مان برمی گردد و این مشکل در هفته های آینده برطرف خواهد شد.»

بیرانوند درباره دو دیدار هفته های آتی این تیم که هر دو در خوزستان برابر تیم های نفت مسجد سلیمان و فولاد خوزستان است یادآور شد: «ما دو بازی بسیار سخت در آنجا داریم که هوای گرم اهواز شرایط بازی را برای ما دشوار می کند، اما نگران نیستیم. منصوریان برای هر بازی یک تاکتیک خاص دارد و این را در تمامی بازی های خود نشان داده است. تیم ما دونده است و مقابل تیم هایی که فوتبال بازی می کنند می تواند موفق باشد.»

دروازه بان تیم نفت در این باره که از او انتقاد شده و گفته بودند که طرفدار استقلال است گفت: «من آخر فصل گذشته از استقلال پیشنهاد داشتم. دوست داشتم شاگرد قلعه نویی شوم چون سال هاست آرزوی شاگردی او را دارم، اما به خاطر صحبت هایی که قنبرزاده مدیرعامل باشگاه نفت، بهرام میرشیبانی و رحیم ایرانیان از باشگاه نفت با من داشتند قراردادم با این تیم را تمدید کردم و امیدوارم از سال آینده بتوانم به تیم استقلال بپیوندم.»

بیرانوند درباره نحوه تمرینات منصوریان خاطرنشان کرد: «یکی دیگر از دلایلی که من قبول کردم در نفت بمانم وابستگی بود که به علی منصوریان داشتم. من نزدیک 4 سال در کنار او در تیم های ملی بودم و تمرینات متنوعی که او می دهد را دوست دارم. او به بازیکن می گوید از پاس دادن به یکدیگر نترسند. اگر توجه داشته باشید ما در اکثر بازی هایمان مالکیت توپ را در اختیار داریم، اما باید بتوانیم از این مالکیت توپ مان استفاده بیشتری ببریم.»

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیرانوند؛آرزوی شاگردی قلعه نویی را دارم ؛ 1

بارسا!بارسا!بارسا!

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=166516
[/size]

پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  جدول جنجالی کشیده شد: گندوز یا بیرانوند!
  رنار: باور دارم که عربستان به جام جهانی می‌رود
  رکورد بیرانوند در کتاب گینس ثبت شد
Information محرومیت بی‌سابقه امیر قلعه‌نویی از فوتبال
  بیرانوند به بواویشتا پرتغال پیوست+عکس
  بازگشت بیرانوند و توقف آنتورپ
  تکرار ماجرای فصل گذشته بیرانوند در تیم فوتبال آنتورپ
  تصمیم جدید بیرانوند چیست؟
  درخواست جدی بیرانوند؛ به ما واکسن بزنید
  آرزوی موفقیت سرمربی سابق سپاهان برای حریف پرسپولیس

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان