امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتـگـوی آزاد نـسـخـه [204]

کسی جواب سوالم رو نمیده مثلا مدیر هستن
مدیر های بی مسعولیت
لعنتی خورشید تویی بتاب به من
آگهی
(13-09-2014، 19:12)Avril. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 19:05)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 19:02)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوام عکس بذارم :|
افرین ^_^*
(13-09-2014، 19:02)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 18:55)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 18:54)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممد مگه تو قرار نبود بری ؟

هیکل نحستو جم کن برو .-.
بز .___.

اگه من نحس بودم تو به رضا نمیرسیدی V:

تا کی ویرایش میکنی ؟ v:

نظر کردی ؟ :|

:V
خدا /:
(13-09-2014، 19:03)Avril. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 18:59)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 18:57)Avril. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگوووووو
حیوونای قشنگین که!!!!

کلاغم قشنگه!!!
اصن پرنده ها همشون قشنگن!!!

لابد روحیه ی جنگی نداری
عاخه حیوونایی که گفتم یه کم خشن بودنWink
روحیه جنگی .. اوهع :|

عزیزم برو Dead spase رو بازی کن ..

اگه ن---- اونوخ بیا بگو روحیه جنگی ..

والا ب قران :|
call of duty و mdal of honor و crysis  کافیه؟؟؟؟؟؟؟Dodgy
اینطوریه ؟

مرحله Black tuesday

؟call of duty MW

رو توضیح بده ببینم ._.
الان واسه چی این سوالو کردی؟؟؟؟؟
که مثلا من  خالی بستم؟؟؟؟؟؟
روسیه به آمریکا حمله کرده توو خیابون وال استریتیم و......
سرعتت کم بود تا تو گوگل سرچ کردی ؟!

خسته نباشی گلم ..
(13-09-2014، 19:10)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 19:08)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه .. مسخره بازیاتونو تموم کنین ..

هیچ خبری نی ..

خدافظ ..

رکی باتویه .___.

کوفت ممد :|

خُ چرا شر و ور میگی ؟ :|

من فک کردم جدی میگه این ممد ، رزی :ngh:

ببخشید ._. ..

کُلی معذرت ._.*

:ngh:

(13-09-2014، 19:10)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Roki I missed you (:
c24

ME MORE ^_^
 سپاس شده توسط Thyme ، _PαяαиÐ_ ، Mason ، Mohammad 77
(13-09-2014، 19:14)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 19:12)Avril. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 19:05)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 19:02)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

افرین ^_^*
(13-09-2014، 19:02)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 18:55)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بز .___.

اگه من نحس بودم تو به رضا نمیرسیدی V:

تا کی ویرایش میکنی ؟ v:

خدا /:
(13-09-2014، 19:03)Avril. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 18:59)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روحیه جنگی .. اوهع :|

عزیزم برو Dead spase رو بازی کن ..

اگه ن---- اونوخ بیا بگو روحیه جنگی ..

والا ب قران :|
اینطوریه ؟

مرحله Black tuesday

؟call of duty MW

رو توضیح بده ببینم ._.

خسته نباشی گلم ..
نه عزیزم ما علاف نیستم فقطم پای نت نمردم!!!!

تو مرحله

ننم صدام کرد
محض اطلاعت انگلیسی زیاد بلد نیستم!!!!!!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتـگـوی آزاد نـسـخـه [204] 178

زندگیه من اختصاص داره به {ALLAH}

and I should say...
I really love
Muhammad
(13-09-2014، 19:15)Avril. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 19:14)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

افرین ^_^*

خدا /:

اینطوریه ؟

مرحله Black tuesday

؟call of duty MW

رو توضیح بده ببینم ._.

خسته نباشی گلم ..
نه عزیزم ما دخترا علاف نیستیم

ننم صدام کرد
باش .. ببخشید !
(13-09-2014، 19:14)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 19:10)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Roki I missed you (:
c24

ME MORE ^_^

^_^

photo shop baladi ax bedam ba axe khodet dorostesh kon ((:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
ممد یه عوضیه ..

اَه ..
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، † αƖιєη † ، Mohammad 77
(13-09-2014، 19:15)Avril. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

افرین ^_^*

خدا /:

اینطوریه ؟

مرحله Black tuesday

؟call of duty MW

رو توضیح بده ببینم ._.

خسته نباشی گلم ..
نه عزیزم ما دخترا علاف نیستیم

ننم صدام کرد
بزرگ ترین دروغ بود که تو عمرم شنیدم
ما دخترا علاف نیستیم
لعنتی خورشید تویی بتاب به من
بدبختو کچل کردین |: !

رزی بعدا بیا پ.خ کارت دارم دوستی ._. !

الـان باید برم |: ..!

فعلـا..!
[ !! .. αηd ]
 سپاس شده توسط Mason ، † αƖιєη †
(13-09-2014، 19:19)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 19:14)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Roki I missed you (:
c24

ME MORE ^_^

^_^

photo shop baladi ax bedam ba axe khodet dorostesh kon ((:

رِه بلدم ._. ..

باش ^_^* ..

من برم عکس بندازم :V

:|
 سپاس شده توسط Thyme

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان