امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتـگـوی آزاد نـسـخـه [204]

(13-09-2014، 18:54)Avril. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سوال دیگه شیوا

توهم مثل من عاشق گرگایی؟؟؟؟؟

من عقابا و جغدا و شیرا رو هم خیلی دوس دارم!!!

تو هم اینا رو دوس داری؟؟؟؟
اوهوم مخصوصا ببرHeartHeart

(13-09-2014، 18:55)ارومیه لی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا من چطور میتونم یه نویسنده  بشم
سلام
بستگی داره کجا میخواین فعالیت کنید هر بخشی برای خودش قوانینی داره ولی بطور کلی باید  تعداد تاپیک بالا و باکیفیت وهمینطور نداشتن اخطار وبااخلاق بودن و صبور بودن میشه گفت 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
آگهی
(13-09-2014، 18:57)Avril. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 18:55)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 18:54)Avril. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سوال دیگه شیوا

یکی از یکی بدتر :|

من اگه جای شیوا بودم .. هی .. بهتر /:

حیوون فقط کلاغ -_- Heart

نگوووووو
حیوونای قشنگین که!!!!

کلاغم قشنگه!!!
اصن پرنده ها همشون قشنگن!!!

لابد روحیه ی جنگی نداری
عاخه حیوونایی که گفتم یه کم خشن بودنWink
روحیه جنگی .. اوهع :|

عزیزم برو Dead spase رو بازی کن ..

اگه ن---- اونوخ بیا بگو روحیه جنگی ..

والا ب قران :|
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(13-09-2014، 18:57)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 18:56)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=22881&pid=2440443#pid2440443

Roki my Love   ((:

تو این زمونه چ ابروهایی ورمیدارن والا به قران ._. :>؟

Khfe beSho -_-* !

mage zamane ghadime Vasam ta shaBe arusi ? ;D

taze man kheili molayem migiram ^_^
Unknown
گــفـتـگـوی آزاد نـسـخـه [204] 174
 سپاس شده توسط Mason ، † αƖιєη †
(13-09-2014، 18:57)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سوال دیگه شیوا

آره ببر و شیر!!!

دیدی چه چشایی دارن؟؟؟؟
گــفـتـگـوی آزاد نـسـخـه [204] 174

زندگیه من اختصاص داره به {ALLAH}

and I should say...
I really love
Muhammad
از من فلا بای
Channel
(13-09-2014، 18:56)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Roki my Love   ((:

جووون , چه در و داف آیی .-. ..

:||

خوبی تنفسم ؟ :* ^_^*
 سپاس شده توسط Thyme
(13-09-2014، 18:55)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سوال دیگه شیوا

یکی از یکی بدتر :|

من اگه جای شیوا بودم .. هی .. بهتر /:

حیوون فقط کلاغ -_- Heart

(13-09-2014، 18:55)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 18:54)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممد مگه تو قرار نبود بری ؟

هیکل نحستو جم کن برو .-.
بز .___.

ببند دهنتو /:
به همه بگم ؟ .___.

شوخی کردم |:
(13-09-2014، 18:57)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سوال دیگه شیوا

(13-09-2014، 18:55)ارومیه لی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا من چطور میتونم یه نویسنده  بشم
سلام
بستگی داره کجا میخواین فعالیت کنید هر بخشی برای خودش قوانینی داره ولی بطور کلی باید  تعداد تاپیک بالا و باکیفیت وهمینطور نداشتن اخطار وبااخلاق بودن و صبور بودن میشه گفت 
راستش من بیشتر تو کلیپ های دیدنی موضوع میزارم بیشترشم آهنگ هست به صورت mp4
لعنتی خورشید تویی بتاب به من
(13-09-2014، 18:59)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 18:57)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Roki my Love   ((:

تو این زمونه چ ابروهایی ورمیدارن والا به قران ._. :>؟

Khfe beSho -_-* !

mage zamane ghadime Vasam ta shaBe arusi ? ;D

taze man kheili molayem migiram ^_^
بیا و ملایم نگیر .. :|

والا ._. :>
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Thyme
سلام!!!
دلم واسه زنم تنگ شدع!!crying
.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان