21-08-2012، 17:25
فقط زمانی که مهران مدیری بسازه جالب میشه وگرنه .........
|
سوالی داری بپرس (صندلی داغ) با حضور shadi shekari |
||||||||||||||||||||||||||||||||
21-08-2012، 17:25
فقط زمانی که مهران مدیری بسازه جالب میشه وگرنه .........
21-08-2012، 18:41
يه سوال فني!
من برم انگليس اسمم ميشه star يا همون setare مي مونه؟؟؟؟؟؟؟؟
21-08-2012، 19:44
(21-08-2012، 18:41)setare82 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. همون ستاره
22-08-2012، 9:14
اهم اهم
بپرسم؟ اگه مدير شي كيو محروم مي كني؟ به چه دليل؟ از كي انتقام مي گيري؟ اصلا انتقام مي دوني چيه؟ يا مثل اين بووووووووووووووووووق ها مي موني؟ ديدي 5 ستاره شدم؟:cool::cool::cool: نديدي؟ خاك تو مخت!:cool: از عشق دومت چه خبر؟ اصلا ازش خبري داري؟ اگه بخوايم توي فلش خور يه خانواده ي ديگه تشكيل بديم دوست داري كي مامانت باشه؟ بابات؟ خواهرت؟ برادرت؟ عشقت؟ فرزندت؟ هم دختر هم پسر؟ عشق بچه هات؟ دوست داري من كيت باشم؟ جدي گفتي؟ تشكيل بديم؟ نديم؟ جنبشو كه داري؟ الحمدلله همينا
22-08-2012، 9:54
چه سوالی میپرسی
22-08-2012، 10:16
همينايي كه مي بيني!
علي شتك؟ كوشي؟ جواب منو بده در رفتي؟
22-08-2012، 11:31
(آخرین ویرایش در این ارسال: 22-08-2012، 11:32، توسط 卐WaffenSS卐.)
نقل قول: اهم اهمبفرمایید نقل قول: اگه مدير شي كيو محروم مي كني؟هرکی که قوانینورعایت نکنه نقل قول: به چه دليل؟چون من مثل بعــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــضیابی جنبه نیستم نقل قول: از كي انتقام مي گيري؟اهلش نیستم نقل قول: اصلا انتقام مي دوني چيه؟نه چی هست؟ نقل قول: يا مثل اين بووووووووووووووووووق ها مي موني؟ نقل قول: ديدي 5 ستاره شدمBig Grin؟CoolCoolCoolمبارکه نقل قول: نديدي؟چرادیدم نقل قول: خاك تو مخت!Cool نقل قول: از عشق دومت چه خبر؟پیداش نیست نقل قول: اصلا ازش خبري داري؟ازکجامیدونی؟ نقل قول: اگه بخوايم توي فلش خور يه خانواده ي ديگه تشكيل بديم دوست داري كي مامانت باشه؟یه مامان مهربون نقل قول: بابات؟نمیدونم یکی که باجنبه باشه نقل قول: خواهرت؟ نقل قول: برادرت؟یه داداش آبجی مهربون نقل قول: عشقت؟وات؟ نقل قول: فرزندت؟ هم دختر هم پسر؟آخ جون پسر،پسرکه یه پسرشیطون خوبه مثل عرفان دخترم بایدمظلوم باشه مثلاستاره نقل قول: عشق بچه هات؟من توزندگی خصوصی بچه هام دخالت نمیکنم دوست داري من كيت باشم؟ نقل قول: جدي گفتي؟ نقل قول: نديم؟هرجورشماهادوست دارین نقل قول: جنبشو كه داري؟من سابقه بی جنبه بازی ندارم اهلشم نیستم نقل قول: الحمدللهAngelاللهم صلی علی محمد وآل محمد (22-08-2012، 9:54)ali alipoor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چشه مگه؟ (22-08-2012، 10:16)dayana نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نه تازه اومدم جواب دادم
22-08-2012، 11:55
بگو چه سوالي ازت نكردن من خودم اون سوال و ازت مي پرسم!
22-08-2012، 11:55
تقریباهمه سوالات تودنیاروپرسیدن
22-08-2012، 13:40
اهم!
جواب ندادبا!! ما نگفتیم افراده خانوادت جه شخصیتی داشه باشن گفتیم نام ببر!! دوباره جواب بده! اگه بخوايم توي فلش خور يه خانواده ي ديگه تشكيل بديم دوست داري كي مامانت باشه؟ بابات؟ خواهرت؟ برادرت؟ عشقت؟ فرزندت؟ هم دختر هم پسر؟ عشق بچه هات؟
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|