امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(²

(11-09-2014، 15:10)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی باز فاز برداشتی رفتی تو پنهونی ؟ :/

آن شو ..

مگه هر کی پنهان باشه رفته تو فاز ؟ .-.
 سپاس شده توسط Dead Silence
آگهی
هیمم ..

رزی :|

ببین قوانین وبو ._.

لینک = رمز ((-=
 سپاس شده توسط Mason ، First Star
نورا ._.*
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 184
 سپاس شده توسط First Star
(11-09-2014، 15:11)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا ._.*

های غزنفر (..)
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(11-09-2014، 15:11)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هروقت ناراحتم یا عصبی پنهون میشم <._.*>
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mason
(11-09-2014، 15:11)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیمم ..

ببین قوانین وبو ._.

لینک = رمز ((-=

میخوام لینکت کنم مینویسه

امکان درج لينکهاي تبليغاتي ،اسپم يا غير اخلاقي وجود ندارد

برا همین لینک نیستی :/
(11-09-2014، 15:13)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 15:11)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیمم ..

ببین قوانین وبو ._.

لینک = رمز ((-=

میخوام لینکت کنم مینویسه

:|
 سپاس شده توسط Mason
(11-09-2014، 15:13)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 15:11)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخلاقا فرق داره .^.

(11-09-2014، 15:15)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 15:13)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیمم ..

ببین قوانین وبو ._.

لینک = رمز ((-=

میخوام لینکت کنم مینویسه

میخوای رمز وبمو بدم خودت برو لینک کن .. من هر کار کردم نشد :|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dead Silence
رزی .. !

واس تو ک غیر اخلاقی تره ._.

مال من اصلا مورد نداره :|

ولی من تونستم لینکت کنم .-.

(11-09-2014، 15:16)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 15:13)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخلاقا فرق داره .^.

(11-09-2014، 15:15)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیمم ..

ببین قوانین وبو ._.

لینک = رمز ((-=

میخوام لینکت کنم مینویسه

میخوای رمز وبمو بدم خودت برو لینک کن .. من هر کار کردم نشد :|

باشه رمزو بده برم ببینم میتونم کاری کنم یا نه :|
 سپاس شده توسط Mason
(11-09-2014، 15:16)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی .. !

واس تو ک غیر اخلاقی تره ._.

مال من اصلا مورد نداره :|

ولی من تونستم لینکت کنم .-.

برو ببین چشه ._.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان