10-09-2014، 18:24
مواد لازم :
گوشت دو بار چرخ شده
500 گرم
سوسيس كوكتل خرد شده
چهار عدد
فلفلدلمه اي خرد شده
يك عدد
سبزي معطر خرد شده
يك پيمانه
جوز هندي
نصف قاشق چايخوري
تخممرغ
يك عدد
آرد نخودچي
دو تا سه قاشق غذاخوري
زردچوبه
يك قاشق چايخوري
فلفل سياه
نصف قاشق چايخوري
رب گوجه فرنگي
سه قاشق غذاخوري
پياز نگيني خرد شده
يك عدد
پياز سرخ شده
يک عدد
آب
چهار تا پنج ليوان
ليموعماني
چهار عدد
نمک
به ميزان لازم
طرز تهیه :
گوشت، سوسيس، پياز نگيني خرد شده و فلفلدلمهاي را با هم ميكس كرده، سبزي، نمك، فلفلسياه، تخممرغ، آرد نخودچي، زردچوبه و جوزهندي را به آن اضافه و خوب ورز ميدهيم، آنگاه، پياز سرخ شده، رب گوجهفرنگي و آب را با هم مخلوط كرده و ميگذاريم بجوشد، سپس، از مواد كوفته به اندازه دلخواه برداشته به شكل بيضي فرم ميدهيم و داخل مايه سس كه در حال جوش ميباشد، آنها را قرار ميدهيم و چهار عدد ليموعماني را به كوفتهها اضافه ميكنيم و ميگذاريم به مدت يك ساعت با حرارت ملايم بپزد.