امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(²

(10-09-2014، 17:51)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 17:46)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 17:43)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 17:42)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم میام*_*

این شده سرگرمی
نمی خوایم برگردیم

واسه هم سردردیم
بی تو من سردم نی
میدونم میگی یه روز موندیم ما باهم بزور
موندیم ما باهم بزور

جیییغ ^__^

بیا بریم ^___^

آهنگ سرگرمیش که فوق العاده بود (:

پاشو بریم:|

کــُجــآ تهنــایی ؟ .-.

منم ... نمیـــآم ^_^

خـُدافظ (:

کجا؟؟؟

بودی حالا^_^
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 55
 سپاس شده توسط Roxanna ، Thyme
آگهی
(10-09-2014، 17:48)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 17:44)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکسانا و دختر بلا (فریما) ت اون انجمنی که اون پسره تبلیغ کرد عضو شدن !! چه جالب .
شما هم اونجا عضو شدین^_^
پسره التماس کرد . رفتم .

انجمنش هنگه . ولی آینده داره .

بخش هـک و امنیت زیر نظره منه -_-

(10-09-2014، 17:50)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 17:46)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 17:44)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از تو می پرسم حاجی چ بدونم درسته یا نه:|

درسته عزیزم . Angel

اخرین روز موقع امتحان ترم 3 روز مث خر خوندم . اخرشم 14 شدم . پــوخ .

یه معلم داشتیم خـُل و چل ./

درس میداد در حد کارودانش . امتحان میگرفت در حد تیزهوشان و شاهد .

(:

مولکول های فسفو لیپیدی به آسانی از بخش فسفو لیپیدی غشا عبور می کنن.

درسته یا غلطه؟؟

چرا؟؟؟

خیــر . به سختی عبور میکنن  /

چـون مولکول های فسفولیپیدی سایزشون بزرگه به سختی عبور میکنن . 

جون بچت سوال نکن حوصله مدرسه رو ندارم . . . -_-
 سپاس شده توسط Roxanna
(10-09-2014، 17:51)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جییییییییییییییغ V:

دوست جونم ^_^
خوبی دوسی جونAngel
تو رو واسه نویسندگی معرفی کردن؟!
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 55
 سپاس شده توسط Roxanna
(10-09-2014، 17:54)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 17:50)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 17:46)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 17:44)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درسته عزیزم . Angel

(:

درسته یا غلطه؟؟

چرا؟؟؟

10 روز دیگه مدرسه باز میشن^_^

باز بوی درس وکتاب وخرخونی و بوی گند مدرسهcry girl
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~ ، saba 3 ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(10-09-2014، 17:57)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 17:54)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درسته عزیزم . Angel

(:

درسته یا غلطه؟؟

چرا؟؟؟

10 روز دیگه مدرسه باز میشن^_^

باز بوی درس وکتاب وخرخونی و بوی گند مدرسهcry girl
12 روز

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Roxanna ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(10-09-2014، 17:56)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 17:51)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جییییییییییییییغ V:

دوست جونم ^_^
خوبی دوسی جونAngel
تو رو واسه نویسندگی معرفی کردن؟!
خوبم ت چطوری؟^_^

نمیدونم ._. ت رو چی کردن ؟!؟
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн

(10-09-2014، 17:40)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 17:36)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 17:28)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 17:23)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید به قصد کشت می زدیش:|

آبروریزی میشد دختر پسرای فامیل میگفتن طرف قلیونیه . Angel

من که بودم همچین کاری میکردم+_+

(10-09-2014، 17:34)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 17:31)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان کسی این جا تجربیه؟؟؟؟

بنـده . سـوم .

حجم تنفسی چیه؟؟؟

هن ؟ O_o

مقدار اکسیژنی که در هر دم و بازدم وارد شش ها میشه .

درسته ؟؟

.......... پروفسورا این سوال که تو کلاس پنجم دبستان بود حواص جمعا واقعا یادتون نیس من حتی عکس اون صفح هم یادمه
(10-09-2014، 17:52)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 17:51)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم ... نمیـــآم ^_^

خـُدافظ (:

کجا؟؟؟

بودی حالا^_^

بخــآطره اصراره زیادت اومــَدم ^_^ :ngh:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 55
 سپاس شده توسط Roxanna ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
والا من پول ندادم .!!!. پس کی رفته واریز کرده ؟!

توضیحات

تاریخ

مبلغ

تمدید انجمن rap**** به مدت یک ماهه

۱۳۹۳/۵/۲۰

10000 تومان
 سپاس شده توسط Roxanna
(10-09-2014، 17:54)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 17:48)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 17:44)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکسانا و دختر بلا (فریما) ت اون انجمنی که اون پسره تبلیغ کرد عضو شدن !! چه جالب .
شما هم اونجا عضو شدین^_^
پسره التماس کرد . رفتم .

انجمنش هنگه . ولی آینده داره .

بخش هـک و امنیت زیر نظره منه -_-

درسته عزیزم . Angel

(:

درسته یا غلطه؟؟

چرا؟؟؟

چند تا دیگه مونده!!!

تمام سلول ها فقط با میکروسکوپ قابل مشاهده اند.

درست یا غلط؟؟

(10-09-2014، 17:59)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 17:40)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 17:36)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 17:28)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آبروریزی میشد دختر پسرای فامیل میگفتن طرف قلیونیه . Angel

من که بودم همچین کاری میکردم+_+

(10-09-2014، 17:34)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنـده . سـوم .

حجم تنفسی چیه؟؟؟

هن ؟ O_o

مقدار اکسیژنی که در هر دم و بازدم وارد شش ها میشه .

درسته ؟؟

.......... پروفسورا این سوال که تو کلاس پنجم دبستان بود حواص جمعا واقعا یادتون نیس من حتی عکس اون صفح هم یادمه

شما آی کیو بالا............................

بیخی حاجی×!×
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 55
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~ ، saba 3 ، Roxanna

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان