امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(²

(10-09-2014، 12:16)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 12:15)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاخ حرف بدیه نگو :|||

خیلی افتضاحه O_O
بآ هـرکی به انـدآزه شعور و فرهنگ خـودش حرف میزنـم.. Angel

لیاقتش همـون کلمـآتـه..! Confused
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs ، ~Mahnaz~
آگهی
(10-09-2014، 12:18)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 12:16)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 12:15)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاخ حرف بدیه نگو :|||

خیلی افتضاحه O_O
بآ هـرکی به انـدآزه شعور و فرهنگ خـودش حرف میزنـم.. Angel

لیاقتش همـون کلمـآتـه..! Confused

باشه -_-*

لیاقتِ .. :|

آها فمیدم ._.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ღSηow Princessღ
من به شدت عاشق اهنگای one repoblic شدم ^_^
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~Mahnaz~ ، Mᴏsᴇs ، ღSηow Princessღ
من ب شدت عاشق آی پاد نانو شدم (._. )

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ღSηow Princessღ
من هر وخ یه آهنگیرو گوش میدم حس انحرآف بدی پیدآ می کنم .__.

فک کنم رضـآ می دونه .ــ.
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
فعلا بچه ها
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Brooklyn Baby ، ღSηow Princessღ ، ~Mahnaz~
(10-09-2014، 12:20)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کنم رضـآ می دونه .ــ.
من چیزی نمیدونم -_-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(10-09-2014، 12:18)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی بآیـد یه عملیات بذاریـم حال دو سه نفر که شاخ شدنو بگیریم.. اینطوری نمیشه..! -_-
بگو ._.

حالا الان حوصلـه نـدآرم بریـم دعـوا ولی در روز هـآی آینـده .. یه نسل کشی داریم.. ! *_* خودتو آمـآده کـن.. (((:

(10-09-2014، 12:17)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حال همین شاخ بز رو اول از همه بگیرید ..

هیچی گفتم بمون ..

شیوا فهمیدم کیه:|

امیر:|؟

چرا بن شد ؟

من همیشه به این رزی گفتم... اگه واسه همه شاخ گل رزی.. واسه ما همون شاخ بزی.. ! *^_^*

بعدشم این دختر از خودمونه..! -_-

بی ادبی کرده..! :v
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Brooklyn Baby ، ~Mahnaz~
I'll be your light, your match, your burning sun,

I'll be the bright and black that's making you run.

And I feel alright, and we'll feel alright,

'Cause we'll work it out, yeah we'll work it out.

I'll be doin' this, if you ever doubt,

'til the love runs out, 'til the love runs out

تو عمقش غرق میشم .-.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~Mahnaz~ ، ღSηow Princessღ
(10-09-2014، 12:21)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 12:18)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی بآیـد یه عملیات بذاریـم حال دو سه نفر که شاخ شدنو بگیریم.. اینطوری نمیشه..! -_-
بگو ._.

حالا الان حوصلـه نـدآرم بریـم دعـوا ولی در روز هـآی آینـده .. یه نسل کشی داریم.. ! *_* خودتو آمـآده کـن.. (((:

(10-09-2014، 12:17)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حال همین شاخ بز رو اول از همه بگیرید ..

هیچی گفتم بمون ..

شیوا فهمیدم کیه:|

امیر:|؟

چرا بن شد ؟

من همیشه به این رزی گفتم... اگه واسه همه شاخ گل رزی.. واسه ما همون شاخ بزی.. ! *^_^*

بعدشم این دختر از خودمونه..! -_-

بی ادبی کرده..! :v

ن رزی رو نمیگم ک >_<

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mason ، ღSηow Princessღ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان