10-09-2014، 11:01
برای پسرم بخاطر اولین بازی ملیش برای اسپانیا بسیار خوشحالم. او فکرش را نمی کرد که روزی به چنین جایگاهی دست یابد. محمد الحدادی پدر منیر الحدادی ستاره 18 ساله مراکشی الاصل بارسلونا که شب گذشته اولین بازی ملی خود برای اسپانیا را انجام داد با شرکت در برنامه "Al primer toque" شبکه "Onda cero" در مورد بازی پسرش برای تیم اسپانیا چنین گفت :
او را برای تصمیم گیری آزاد گذاشته بودم.او مختار بود که هر دری که دلش می خواست را باز کند. چندی پیش منیر به من زنگ زد و گفت : پدر نمی دانم چه باید بکنم. باید پیراهن کدام تیم ملی را بپوشم. اسپانیا یا مراکش ؟
من هم در جواب به او گفتم: هر کدام که زودتر تو را دعوت کردند به همانجا برو. اسپانیا و دل بوسکه زودنر از مراکش از منیر دعوت به عمل آوردند و او هم با افتخار این دعوت را قبول کرد. البته شکی ندارم که اگر مراکشی ها از او زودتر دعوت می کردند او پیراهن تیم ملی مراکش را به تن می کرد.آنها در دعوت از پسرم تعلل به خرج دادند.
برای پسرم بسیار خوشحالم. او فکرش را نمی کرد که روزی به چنین جایگاهی دست یابد.من هم فکرش را نمی کردم که او اینقدر سریع مدارج ترقی را طی کند.اما خوشبختانه همه چیز به خوبی پیش رفته است "