امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مورینیو: نمی‌دانم این فصل شکست می‌خوریم یا نه

ژوزه مورینیو از کیفیت فنی تیمش در فصل جدید ابراز رضایت کرد. او همچنین عنوان کرد نمی‌داند که تیمش در این فصل شکست می‌خورد یا نه.
مورینیو: نمی‌دانم این فصل شکست می‌خوریم یا نه 1چلسی در فصل جدید لیگ برتر با کسب سه پیروزی از سه دیدار در صدر جدول قرار گرفته و شنبه هفته آینده باید در هفته چهارم در دیداری خانگی پذیرای سوانزی باشد.
ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی چلسی از کیفیت فنی تیمش در این فصل رضایت دارد. او در گفت‌وگو با یاهواسپورت درباره شرایط چلسی در فصل جدید لیگ برتر گفت: از زمانی که فصل قبل به پایان رسید به فکر تغییر و تحولات زیادی در تیم بودم و توانستیم ترکیب متفاوتی نسبت به فصل قبل ایجاد کنیم. در ابتدای فصل سوالات زیادی در ذهن من بود که خوشبختانه بازیکنان جدید تمام این سوالات را به خوبی از ذهنم پاک کردند. ما تیم بسیار خوبی داریم و در حمله کیفیت بالایی داریم. خط حمله ما توانایی انجام کارهای بزرگی دارد. البته این حرف من به این معنا نیست که ما اصلا قرار نیست در فصل جدید شکست بخوریم. برد و باخت در فوتبال طبیعی است اما در حال حاضر خیلی خوشحالم که هر سه دیدار فصل را با پیروزی پشت سر گذاشتیم. از این شرایط لذت می‌بریم چرا که نتیجه خوبی علاوه بر انجام بازی‌های زیبا گرفته‌ایم.
چلسی در روز پایانی نقل و انتقالات تابستانی لوئیک رمی فرانسوی را به جای فرناندو تورس اسپانیایی به خدمت گرفت. رمی که در دیدار دوستانه فرانسه با اسپانیا تک گل تیمش را به ثمر رساند از اینکه قرار است زیر نظر مورینیو پرتغالی در چلسی کار کند هیجان‌زده است. او به روزنامه میرر انگلیس گفت: من با مورینیو برای پیوستن به چلسی صحبت کردم. او فرد بسیار باهوشی بود و به خوبی می‌داند که از من چه می‌خواهد. صحبت کردن با مورینیو کارم را راحت کرد. او خیلی صادقانه‌ خواسته‌اش را با من مطرح کرد.
رمی در پایان گفت: از مورینیو خیلی چیزهای خوب شنیده‌ام و می‌دانم که همیشه بیشترین کاربرد را از بازیکنانش می‌گیرد. ما در حال حاضر دو مهاجم خوب در چلسی داریم و تلاش می‌کنیم تا بتوانیم باعث شویم تا چلسی نتیجه بگیرد.
مورینیو: نمی‌دانم این فصل شکست می‌خوریم یا نه 1
پاسخ
 سپاس شده توسط Hadis Messi ، N@ughty♥g!rl
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  دومین شکست جوانان بسکتبال ایران در جام‌جهانی
  مورینیو: به خاطر کریم بنزما ناراحت شدم
  یحیی به دنبال انتقام تنها شکست لیگ نوزدهم
Clocket کومان: بله؛ حالا می دانم که ممکن است اخراج شوم
  طلسم عجیب گواردیولا بالاخره شکست (عکس)
  مورینیو ستون‌نویس جدید سان در مسابقات یورو
  رسانه قطری: منتظر شکست پرسپولیس نباشید!
  فوری: ژوزه مورینیو از تاتنهام اخراج شد
  گواردیولا و برابری با رکورد ویژه ژوزه مورینیو(عکس)
  طلسم واسعی بالاخره شکست (عکس)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان