امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دانشگاه آزاد کلینیک شبانه‌روزی پزشکی راه‌اندازی می‌کند

#1
قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد در علوم پزشکی با بیان اینکه مجموعه بیمارستانی دانشگاه آزاد در شأن این دانشگاه نیست گفت: این حوزه از لحاظ‌ مالی پرچالش است اما به دنبال آن هستیم تا یک کلینیک 24 ساعته راه‌اندازی کنیم و در بهمن ماه امسال نیز بیمارستان فرهیختگان را تجهیز کنیم.

به گزارش خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر باقر لاریجانی، در اولین جشنواره علوم پزشکی دانشگاه آزاد گفت: این برای اولین بار است که جشنواره علوم پزشکی برگزار می‌شود و امیدوارم سال به سال دقت و انتخاب ما نیز ارتقاء پیدا کند.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد یکی از 40 دانشگاه ایران در حوزه علوم پزشکی است و از نظر تعداد دانشجو پیشروترین دانشگاه است، افزود: با توجه به سیاست‌های کشور مبنی بر توسعه‌ نهادهای غیردولتی باید سرمایه‌گذاری بیشتری در حوزه‌های پزشکی و غیرپزشکی دانشگاه آزاد صورت بگیرد تا به خودکفایی برسیم.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد در حوزه علوم پزشکی با تاکید بر اینکه دانشگاه آزاد 60 درصد آموزش عالی کشور را پوشش می‌دهد گفت: از حدود 30 سال پیش تا به امروز دانشگاه آزاد با 90 واحد دانشگاهی با حدود 2000 هیات علمی 40 درصد آموزش عالی علوم پزشکی کشور را پوشش می‌دهد.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد 61 هزار دانشجوی علوم پزشکی دارد گفت: واحدهای بیمارستانی دانشگاه آزاد دارای 1500 تخت بیمارستانی هستند.

وی با اشاره به سیاست‌های کلان آموزش عالی کشور گفت: دانشگاه خود را با سیاست نقشه جامع علمی کشور، نقشه جامع سلامت، نقشه تحولات سلامت و سیاست‌های کلان نظام سلامت تطبیق داده است. به همین خاطر در چند ماه گذشته نقشه توسعه دانشگاه آزاد در حوزه علوم پزشکی تدوین شده تا بتوانیم از ظرفیت‌های این دانشگاه استفاده کنیم.

لاریجانی با اشاره به توافقات انجام گرفته با وزارت بهداشت گفت: طی این توافق‌های انجام شده حدود 65 رشته PHD راه‌اندازی خواهد شد. همچنین با توافقاتی که صورت گرفت موافقت اصولی تاسیس مراکز رشد، مراکز تحقیقاتی و شرکت‌های دانش‌بنیان به خود دانشگاه آزاد سپرده شده است.

وی با اشاره به تدوین دستورالعمل الگوی جذب هیات علمی دانشگاه آزاد نیز اعلام کرد: بنا داریم یک هزار عضو هیات علمی به بدنه علوم پزشکی دانشگاه آزاد جذب کنیم و تاکنون نیز حدود 180 عضو هیات علمی جدید که از نخبگان و از فرهیختگان جامعه پزشکی کشور هستند به اعضای هیات علمی اضافه شدند. امیدواریم دانشگاه آزاد از این فرصت استفاده کند و قدر این عزیزان را بداند.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد با بیان اینکه به دنبال ارتقاء ‌رتبه بندی‌ها هستیم گفت: ارزیابی از رشته‌ها صورت گرفته و در حال حاضر اطلاعات کاملی از وضعیت رشته محل‌های مناسب و نامناسب در اختیار است.

لاریجانی با بیان اینکه براساس آمایش سرزمین 9 قطب علوم پزشک شناسایی شده است افزود: بنا بود دانشگاه آزاد را در میان این قطب‌ها تقسیم کنند اما با همکاری وزیر بهداشت بنا شد دانشگاه آزاد خود به عنوان یک قطب محسوب شود و از هفته دیگر نیز امتحانات علوم پایه و انترنی با کمک سازمان سنجش برگزار شود.

وی با اشاره به اعطای مدارک دانشگاه آزاد به مدارس پرستاری گفت: طبق توافقات انجام شده بیمارستان‌های درجه یک می‌توانند مدرسه پرستاری ایجاد کنند و دانشگاه آزاد نیز به آن‌ها مدرک خواهد داد امیدواریم تا ماه‌های آینده چندین بیمارستان کار خود را شروع کند.

لاریجانی با اشاره به اینکه در حوزه علوم پزشکی مرکز تحقیقاتی مناسبی در دانشگاه آزاد وجود ندارد گفت قطعا این مساله در دانشگاه‌های کشور تاثیرگذار خواهد بود سهم علوم پزشکی دانشگاه آزاد سهم مشخصی است که با راه‌اندازی مراکز تحقیقاتی این مهم عملیاتی خواهد شد.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد رتبه 900 در بین دانشگاه‌های دنیا را دارد گفت: در برنامه دیده شده تا بتوانیم خود را به رتبه 500 در دنیا ارتقا دهیم که قطعا با سیاست‌های دکتر میرزاده این مساله شدنی خواهد بود.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد در حوزه علوم پزشکی با اشاره به راه‌اندازی طب ترمیمی در بیمارستان فرهیختگان گفت: با توافق صورت گرفته با معاونت علمی ریاست جمهوری بناست دانشگاه آزاد به قطب طب ترمیمی کشور تبدیل شود و این مساله در کنار بیمارستان فرهیختگان راه‌اندازی خواهد شد.

وی با اشاره به راه‌اندازی 14 مجله علمی با مشارکت ناشران خارجی گفت: به زودی این مطلب بر روی سایت قرار خواهد گرفت و پژوهشگران می‌توانند مقالات خود را به این مجله‌ها بفرستند.

وی با ابراز امیدواری نسبت به اینکه تا دو سال آینده در هر شهر که دانشگاه علوم پزشکی آزاد وجود دارد یک بیمارستان تاسیس شود گفت: در حال حاضر 11 مجموعه بیمارستانی وجود دارد و 19 مجموعه بیمارستانی دیگر در دست ساخت است.

وی با اشاره به توافقات و همکاری‌ها با نهادهای دیگر علوم پزشکی نیز افزود: قصد داریم از طریق مسیرهای دیگر همچون نهادهای بنیاد، سما و تامین اجتماعی همکاری‌های خود را گسترش دهیم و بتوانیم با بیمارستان میلاد همکاری داشته باشیم.

همچنین با دو دانشگاه زیگموند فروید در اتریش و گرس برای تاسیس رشته‌های PHD مشترک تفاهم نامه‌ای به امضا رسیده است.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  من بعنوان مشاور، گزارش های شبانه ی بچه ها رو چجوری تحلیل می کنم؟
  کارایی که تو دانشگاه باید کرد
  چجوری از معدل ۱۳ توی چهار ماه به پزشکی برسیم؟
  دانشگاه فرهنگیان در چه رشته هایی ارشد دارد؟!
  تکنیک های کنفرانس در مدرسه و دانشگاه
  جدید الورودها l معرفی سامانه‌های مربوط به دانشجویان دانشگاه فرهنگیان
Science دفترچه انتخاب رشته دانشگاه علمی کاربردی ۱۴۰۳
  دفترچه انتخاب رشته سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد ۱۴۰۳
  دفترچه انتخاب رشته با آزمون دانشگاه آزاد ۱۴۰۳
  رشته حسابداری مشترک دانشگاه فردوسی مشهد با کالج گریفیث ایرلند

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان