امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 2.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝

(06-09-2014، 11:18)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 11:17)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 11:14)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 11:13)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایــــــول .

کاکائو با روکش های رنگی و سنگی .

از قدیم گفتن..
تم خوری=سگخوری
حالا جرعت داری یدونشو تنهایی بخورBig GrinBig Grin
هـ هـا .

من و دادشم داریم میخوریم .

تکـــ خوری محسوب نمیشه _|_

Angel
زنگ بزنم بابام برام بگیره-__-
دهنتو..
حوس کردم-__-
(06-09-2014، 11:17)پرستو14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 11:15)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 11:10)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نسخه 203
لـــآف :|
دوست عزيز لباسو چرا گاز ميگيري؟
هییس دارع فضول شناسی میکنه
استاد منتظر بودم تو بگيDodgy
الان فهميدم
real eyes                  realize                     real lies
آگهی
(06-09-2014، 11:16)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 11:15)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غیـره مجـاز مآ نیستیم  !

اونیـه که لای درزش موش میره .

هههههههههههههههه
منظورشو فهمیدی؟Big Grin

من منظورو خوب میگیرم . Angel

(06-09-2014، 11:18)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 11:14)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 11:13)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضام که صدا کرد رفت !!!

صدات کردم
هیجان زده شی!!!!!!!!

ایمان cry girlcry girl

رضا میگه کلا آواتار نزار cry girlcry girl

خوب نیست واقعا ؟ cry girl

ن خوبه . ادیداس Big Grin

(06-09-2014، 11:18)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 11:17)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 11:14)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 11:13)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایــــــول .

کاکائو با روکش های رنگی و سنگی .

از قدیم گفتن..
تم خوری=سگخوری
حالا جرعت داری یدونشو تنهایی بخورBig GrinBig Grin
هـ هـا .

من و دادشم داریم میخوریم .

تکـــ خوری محسوب نمیشه _|_

Angel
زنگ بزنم بابام برام بگیره-__-
دهنتو..
حوس کردم-__-

تـازه پفیــلا + سوهـان هم خریدیم . Angel

اونـا رو اجازه ندارم دست بزنم . . . گزاشتیم واس شب . Angel
 سپاس شده توسط an idiot
(06-09-2014، 11:20)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 11:18)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فریما.....!!!!!

چرا گفتی آواتارم بده ؟ cry girl

میگم
کلا اواتار نذار....!!!!
 سپاس شده توسط an idiot
(06-09-2014، 11:15)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غیـره مجـاز مآ نیستیم  !

اونیـه که لای درزش موش میره .

اره همون ک یه رنگ دیگه میشه هروخ زیر دوش میرهp317
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~ ، CTG
(06-09-2014، 11:19)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 11:17)پرستو14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 11:15)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 11:10)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نسخه 203
لـــآف :|
دوست عزيز لباسو چرا گاز ميگيري؟
اخه من باتو بودم؟! .-.
هر وخت اسمتو اوردن بپر وسط -_-

(06-09-2014، 11:14)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 11:11)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 11:07)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 11:06)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

bathtime با من حرف بزنید
سلام!
سلام :|
^_^دعواداری مگه
نع P:
بيا منو بخور حالاDodgy
اسلام یا علیک به برادران و خواهران -_-
 سپاس شده توسط an idiot ، پرستو14 ، CTG ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، мoвιɴα т
فعلا بکس..
 سپاس شده توسط پرستو14 ، an idiot ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، tyjtfhdhr
(06-09-2014، 11:21)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامSleepy
یکی از تفریحات سالم من کم کردن ستاره گ.آ هستش
لا مصب یه ستاره میدم....
وقتی کم میشه اینقد حال میده............!!!!!!!
 سپاس شده توسط an idiot
(06-09-2014، 11:21)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام علی :|
سر راعه یه شامپانگ بگیر بزنیم به سلامتی V:
اگه پول نداری تا بت بدم._.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان