امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دیماریا :رئال از من خواست در فینال جام جهانی بازی نکنم!

آنخل دی ماریا، هافبک منچستریونایتد عنوان کرد که رئال مادرید نمی‌خواسته او در فینال جام جهانی شرکت کند. هافبک سابق رئال، با 75 میلیون یورو به منچستریونایتد پیوست و رکورد نقل و انتقالات انگلیس را شکاند. دی ماریا فصل گذشته به همراه رئال مادرید قهرمان کوپا دل ری و لیگ قهرمانان شده بود.

دیماریا :رئال از من خواست در فینال جام جهانی بازی نکنم! 1

همچنین در فینال جام جهانی نیز حضور داشت و حالا عنوان کرد که رئال درخواست کرده که او به دلیل مصدومیت در فینال حضور نداشته باشد.
او گفت: " ساعت 11 صبح فینال جام جهانی، نامه ‌ای از طرف رئال مادرید به من رسید که از من درخواست شده بود در فینال بازی نکنم. بازی ساعت 16 برگزار می‌شد و من خودم را برای بهترین فرمم آماده می‌کردم والبته می‌دانستم که ممکن است مصدوم شود. به محض خواندن نامه، آن را پاره کردم. برایم مهم نبود، هر اتفاقی که قرار بود رخ دهد اهمیتی نداشت."
پرس روز گذشته عنوان کرد که دی ماریا درخواست خروج از باشگاه داده بود ولی ال فیدئو این موضوع را رد کرد و گفت: هیچگاه گفتم که می‌خواهم رئال را ترک کنم. باشگاه تصمیم گرفت که بازیکنان دیگری بخرد. من همیشه رابطه خوبی با هم تیمی هایم داشتم ولی هیچگاه ارتباطی با فلورنتینو پرس نداشتم."
رونالدو پس از خروج دی‌ماریا، در مصاحبه ای به انتقاد از سیاست‌های رئال در نقل و انتقالات پرداخت و دی ماریا گفت: " کریستیانو همیشه با من بود. او جنگید تا من در تیم بمانم. نمی‌دانم تا کی در مادرید خواهد ماند."
دیماریا :رئال از من خواست در فینال جام جهانی بازی نکنم! 1
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  رنار: باور دارم که عربستان به جام جهانی می‌رود
Humanfemale کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال؛ دو نماینده ایران در فینال
  ریسک دروازه‌بان لوانته پیروزی را از رئال گرفت (عکس)
  هواداران رئال خواهان ماندن ستاره ژاپنی (عکس)
  دومین شکست جوانان بسکتبال ایران در جام‌جهانی
  خلاصہ فینال لیگ اروپا (منچستر یونایتد - ویارئال)
  کومان: فکر نکنم این آخرین بازی من بود
  فدراسیون فوتبال و اعلام استادیوم های جام جهانی به AFC
  نعمتی: می‌خواهیم پله پله به فینال برسیم
  فینال کم تاثیر است؛ مسی تصمیمش را گرفته

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان