امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 2.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝

علی چی بمن میرسه؟

دردش به من میرسه ! من یه فن نیستم .. من خیلی زینو دوس دارم خیلی !

بیشتر از هر چی فکرشو کنی پس باید برام مهم باشه !

حانیه فقط دعا کن اون چیزی ک میخوام بهش برسم .. بعد یه روزی همو میبینیم ! ولی نه اینجا .. اون سر دنیا(((؛

فقط دعا کن همین .. !
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ 33
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، hanie directioner
آگهی
(06-09-2014، 0:26)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 0:22)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط چادر >_<
Angry

ندارم
برام بدوز

پس از جلو چشام دور شو نامحرم
تا با تسبیح نزدم در دهانت

(06-09-2014، 0:29)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی چی بمن میرسه؟

حانیه فقط دعا کن اون چیزی ک میخوام بهش برسم .. بعد یه روزی همو میبینیم ! ولی نه اینجا .. اون سر دنیا(((؛

فقط دعا کن همین .. !

به مولا خیلی بیکاری ( ._. )
(06-09-2014، 0:31)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 0:26)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 0:22)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط چادر >_<
Angry

ندارم
برام بدوز

پس از جلو چشام دور شو نامحرم
تا با تسبیح نزدم در دهانت

(06-09-2014، 0:29)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی چی بمن میرسه؟

فقط دعا کن همین .. !

به مولا خیلی بیکاری ( ._. )

خیلی بدی علی دلت میاد بزنی تو دهنم؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
علی خوبــه منو ندیدی :|||
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
نه ولی مجبورم
حفظ آرمان های امام وظیفه اصلی منه !!!

(06-09-2014، 0:39)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علیک سلام -_-
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(06-09-2014، 0:39)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه ولی مجبورم

(06-09-2014، 0:39)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علیک سلام -_-

چرا دوباره همون علیه قبلی نمیشی؟crying

(06-09-2014، 0:39)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه ولی مجبورم

علیک سلام -_-

آخ ببخشید سلـآم .-.
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
-________-* !

من بیکار شما برو دستبوس رهبر|:
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ~Mahnaz~ ، hanie directioner
(06-09-2014، 0:43)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه ولی مجبورم

علیک سلام -_-

چرا دوباره همون علیه قبلی نمیشی؟crying

خب صب کن الان میشم …

تیووچیندچینینینسمسککدنرنزمدپب عون

اهم اهم تو چرا چادر سرته ؟!
مهناز حالم خوب نی*>_<

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان