امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 2.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝

(05-09-2014، 20:46).اميرحسين نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس

بدرود ike
آگهی
(05-09-2014، 20:46)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2014، 20:44)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2014، 20:42)pooyesh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2014، 20:37)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2014، 20:33)pooyesh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عزیزم خوبی؟
بله مرسی به لطف شما شما خوبین پویش جان

ممنون
صبا میدونی چرا   ادت کردم
نه پویش جان چرا ؟

چقد رسمی میحرفین :297::297:
چیش رسمیه احیاناااااااااااااا:297::297::297:
|: .. جیغغغ چه غلطی کردم وقت گرفتم |: پشیمون شدم منو موهآمو دوس دآرم >_<
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ 8
 سپاس شده توسط an idiot
بخاطره امضات
جالب بود برام کسی تو سن تو امضاش از سیمین بانو باشه
چقدر میشناسیش
نقل قول: سلام شیوا جان خوبین؟
بابت همون کار که میدونی ممنون 
اگه فضولی نیس میتونم بپرسم کدوم مسابقه شایسد منم شرکت کردم 
ببخشید بازماااااااا
سلام عزیزم ممنون نه این مسابقه مخصوص نویسنده هاست فدات شم برایشما هم قرار میدم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، an idiot
(05-09-2014، 20:46)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2014، 20:42)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2014، 20:41)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2014، 20:35)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2014، 20:34)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـآم .. (:

سلام آجی ^_^

خوبی ؟
مرسی جیگری .. (:
تو چطوری ؟؟
عالی (:

فاطی دیگه تو خبر درخواست نمیدی ؟ پستات بازیدیدش زیاد بود ؟
والا من که دارم تمام سعیمو می کنم صب تا شب موضوع میدم .. :|
نمیدونم پستام که بازدیدشون خوب بود .. (:
سه چار صفحه موضوع زدمAngel

چرا برا این دفعه درخواست ندادی پس !؟

من هرچی موضوع خوب میخوام بزنم میبینم نیکولاس زده !!!

موضوعام بازدید چندانیم ندارن !!

به جز چندتاش

نمیدونی کی بررسی میکنن ؟ :297:
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн
(05-09-2014، 20:52)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: سلام شیوا جان خوبین؟
بابت همون کار که میدونی ممنون 
اگه فضولی نیس میتونم بپرسم کدوم مسابقه شایسد منم شرکت کردم 
ببخشید بازماااااااا
سلام عزیزم ممنون نه این مسابقه مخصوص نویسنده هاست فدات شم برایشما هم قرار میدم

جیغغغ cry girl
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ 8
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн
مام ی زمانی چارتار گوش میدادیم :|
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(05-09-2014، 20:48)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2014، 20:46)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2014، 20:44)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2014، 20:42)pooyesh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2014، 20:37)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله مرسی به لطف شما شما خوبین پویش جان

ممنون
صبا میدونی چرا   ادت کردم
نه پویش جان چرا ؟

چقد رسمی میحرفین :297::297:
چیش رسمیه احیاناااااااااااااا:297::297::297:

رسمیه !!!

همه چیش!!

همش تعارف میکنین ول کنین بابا این کارا چیهTongueBig Grin
(05-09-2014، 20:50)pooyesh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخاطره امضات
جالب بود برام کسی تو سن تو  امضاش از سیمین بانو باشه
چقدر میشناسیش
میدونی ادما خیلی پیچیدن میشه بهزودی شناختشون من خیلی اهل شعرخوندن نیستم .حتی وقتی فال حافظ میگیرم همیشه معنیشو میخونم ولی نمیدونم خیلی از شعرای سیمین بانو خوشم میاد اصلا وقتی میخونم بد جور دلم وا میشه به نظرم بیشتر شعراش واقعیته .این شعرش یکی از شعرزاییه که من تو بچگی خیلی بهش علاقه داشتم وقتی دیدم یه جا اینطوری به شکل عکس دراوردنش خیلی خوشحال شدمو اونو به عنوان امضام انتخاب کردم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان