03-09-2014، 20:51
این مهاجم اسپانیایی به مدت دو فصل و به صورت قرضی راهی تیم میلان شده است، وی در نشست مطبوعاتی گفت:
"همه چیز طی در روزهای ابتدایی خیلی به سرعت دنبال شد. من در میلانلو حاضر شدم و با بازیکنان و مسئولان کادرفنی تیم دیدار کردم. بازی میلان مقابل لاتزیو را از نزدیک دیدم و امیدوارم تیم قدرتمند تر از قبل شود.برای اینکه موفقیت های میلان را دید و به بزرگی این باشگاه پی برد، نیازی نیست به موزه این باشگاه رفت، من قهرمانیهای زیادی از میلان دیده ام. این یک چالش بود که من به آن نیاز داشتم و از بودنم در اینجا بسیار خوشحالم."
تورس افزود:
"در اروپا سه لیگ مهم وجود دارد که من پس از اسپانیا و انگلیس، اکنون فرصت بازی در ایتالیا سومین لیگ معتبر اروپا را هم به دست آوردم. امیدوارم بتوانم برای میلان گلزنی کنم و این تیم را به بهترین جای ممکن برسانم. من مشکلی با سازگار شدن با فوتبال انگلیس نداشتم و فکر نمیکنم اینجا هم چنین مشکلی وجود داشته باشد. انتظار دارم فصل بزرگی پیش رویم باشد و میدانم که میلان دوباره به سطح اول اروپا برمیگردد و نسبت به این مسئله هیچ تردیدی ندارم."
فرناندو تورس اسپانیایی در خصوص خوزه مورینیو نیز گفت:
"با وی رابطه حرفه ای داشتم و چیزهای زیادی از او یاد گرفتم، وقتی به او گفتم که میخواهم به میلان بروم، او برایم آرزوی موفقیت کرد و از شور و اشتیاق ایتالیایی ها برای فوتبال برایم گفت. برای وی آرزوی موفقیت میکنم. "