امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

سلام.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
آگهی
(30-08-2014، 15:09)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 15:08)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 15:05)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 15:01)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سینآ بیآ بابای من شو (-_-*)
باشه من بابات ._.*
بابآ جونم منو به این thief  میدی؟!

من ننتم بی شخصیت cry girl
عـآغـآ شمـآ اجازه میدی دخدر دسته گل روی مآهمو به این علی بدم .. ؟ ._.

همچین می گه علی انگار بچه سرراهی رو اره بزرگ می کنه
یاسی عجب ننه خری داری Big Grin
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 160
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Y.a.S.a.M.i.N ، CTG
یاسی گلی ^___^

میخواد شوخر کنه._.

مهی چی یپوشیم واسه مراسم-_-..؟!
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Y.a.S.a.M.i.N
(30-08-2014، 15:09)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 15:06)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 15:01)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سینــآع >.<
یا حضرت گوجه :|
چی شدع ؟! :|

جوآبمو ندآدی ._.

(30-08-2014، 15:08)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 15:06)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شمارت چند بود؟

نمیگم ^-^
مهناز جونم؟ بگو دیگه

-____________-

بی شخصیتو ببینین تورو خدآ >.<
عـآغـآ این مزآحمه >.<
بیشور کی مزاحم آجیه من شده؟

عـآخی .. یکی رو من غیرتی شد لاعخره ^.^
مرضت این بود؟
                                                              دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ghgbggf ، ×shima×
(30-08-2014، 15:03)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 15:02)ارمیاپاکنژاد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 14:59)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهي تيپت خوشگل بود »»»

اري مگه باش دعوا كردي؟!
نع_ من ک_آری نکردم0-0 نمیدنم_ چراع این جوریع!Confusedfishing4fvf

Confuseds32:مهناز این جاع چ خبراع!

عسکمو گذآشدم فقط .__.

(30-08-2014، 15:02)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 14:57)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سینــآ .. ؟ (._.)
جان؟! :|

منم آبنبـآت می خوآم (.ــ.*)---+
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(30-08-2014، 15:10)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 15:07)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 15:06)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهنآز من تنهآم (._.*)

خودم شوهرت میشم :|

(.ــ.)----*

این گـُـل مـآش شمآس .-.
الهی ^___^
عخش منی! :*

من الـآن ننتم ._.
دخدرم مطمئنی این thift رو می خوای .. ؟ ._.
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N
دوستان عزیز اگر از این شماره ۰۹۸۲۱۶۱۰۴۲ باهاتون تماس گرفتن جواب ندید چون خط شما کنترل و لاین و واتس آپ شما فیلتر میشه.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(30-08-2014، 15:11)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 15:03)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 15:02)ارمیاپاکنژاد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 14:59)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهي تيپت خوشگل بود »»»

اري مگه باش دعوا كردي؟!
نع_ من ک_آری نکردم0-0 نمیدنم_ چراع این جوریع!Confusedfishing4fvf

Confuseds32:مهناز این جاع چ خبراع!

عسکمو گذآشدم فقط .__.

(30-08-2014، 15:02)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 14:57)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سینــآ .. ؟ (._.)
جان؟! :|

منم آبنبـآت می خوآم (.ــ.*)---+

واااااااای مرسی ^ـــــــــــــــــــــ^

(30-08-2014، 15:11)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 15:06)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 15:01)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سینــآع >.<
یا حضرت گوجه :|
چی شدع ؟! :|

جوآبمو ندآدی ._.

(30-08-2014، 15:08)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 15:06)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شمارت چند بود؟

نمیگم ^-^
مهناز جونم؟ بگو دیگه

-____________-

بی شخصیتو ببینین تورو خدآ >.<
عـآغـآ این مزآحمه >.<
بیشور کی مزاحم آجیه من شده؟

عـآخی .. یکی رو من غیرتی شد لاعخره ^.^
مرضت این بود؟

نه .. این گوشه ای از مرضم بود :||
 سپاس شده توسط CTG
(30-08-2014، 15:04)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میخوام از این انجمن کم کم برم._.

دلم براتون تنگ میشه(.."(..")..")
خو کم کم نرو بیشتر برو V:
شوخی کردم :|
کجا میخوای بری؟! :|
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_
(30-08-2014، 15:11)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 15:08)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 15:05)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 15:01)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سینآ بیآ بابای من شو (-_-*)
باشه من بابات ._.*
بابآ جونم منو به این thief  میدی؟!

من ننتم بی شخصیت cry girl
عـآغـآ شمـآ اجازه میدی دخدر دسته گل روی مآهمو به این علی بدم .. ؟ ._.

همچین می گه علی انگار بچه سرراهی رو اره بزرگ می کنه
یاسی عجب ننه خری داری Big Grin

نخیرم .. -_-

دسده گلم از کـآنآدآ همین الـآن یهویی برگش ._.

(30-08-2014، 15:11)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاسی گلی ^___^

میخواد شوخر کنه._.

مهی چی یپوشیم واسه مراسم-_-..؟!

من که لبـآس دآرم ^_^ به چیز شیک بپوش ._.
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، Y.a.S.a.M.i.N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان