امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

الانم اسلحه پیشمه ولی تیر نداره!!!!!!
 سپاس شده توسط an idiot
آگهی
(29-08-2014، 20:46)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:43)*Mahan* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و ســلآمـ احســآن !

هنو اسمشو ياد نگرفتي25r30

اسمش حسن cof
نه همون احســآن راحت تره !
(29-08-2014، 20:45)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا لعنت کنه کسایی که دیشب مارو تنها گذاشتن......!!!

(29-08-2014، 20:44)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:39)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:38)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:37)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با زن من درست صحبت کن..........!!!!!!!!!

قبل اينكه زن شوما باشه خواهر من بود 
اخترام بزار به خواهر زنت cof

حیف خواهر زنمی
و گرنه تو رم میگرفتم........

بشين بينيم ..cof

فريما تا ميتوني عذابش بده :183:

تو نفر قبلی ها بیچارت میکنم.....

خواهرمو نميدم برو رد كارت |:
فريماه؟؟؟
خواهرم ؟!
بيا بريم
 سپاس شده توسط hidden ninja ، an idiot
هی چه فاز سبکی[:
 سپاس شده توسط Interstellar
شب خوش
فریما دیگه بیا بریم خونه
 سپاس شده توسط an idiot ، saeedrajabzade
لباس چرم سیات
خودت آروم تو نگاهت حرف زیاد
زمان برگرده بیاد
می بوسمت دوباره من
یه جایی لب دیوار
تو شهر تا همیشه بوی ما رو میده
بیرونمون نمی کنه چون توی ما رو دیده
جای ما نیست توی قاب و شیشه
این همه داستان عجیب قلب ما بوده
پَ لابد میشه
پَ لابد میشه
پس لابد میشه
p317p317p317
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 54
The music feels better
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 54

سپاس شده توسط eNorto ، eɴιɢмαтιc ، an idiot
(29-08-2014، 20:48)*Mahan* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:46)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:43)*Mahan* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و ســلآمـ احســآن !

هنو اسمشو ياد نگرفتي25r30

اسمش حسن cof
نه همون احســآن راحت تره !

باش cof

خوبي تو؟!
 سپاس شده توسط Interstellar
ســلآمـ بردیـن !

مرسی رهـآ تو خوبی ؟!
(29-08-2014، 20:44)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:43)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:41)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:40)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:38)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درکت میکنم

|:

من الان بايد تو تيم كشوري باشم |:

خيلي اصابم خورده >_<
سنم نخورد .-.

تف\:

O_O مآشآلله |:

تو باشگاه قبلي دهن پسرا رو بابازي كردنم سرويس ميكردم|:

همش سه امتيازي ^_^
كم مونده بود از وسط زمين گل بزنم D:

مگه چن سآلته؟ |: قدت چقدره؟ |:
١٥سال
قد؟<:
|:
نميگم -_-
ذوب آهن خوبه ؟؟^_^
(29-08-2014، 20:48)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:45)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا لعنت کنه کسایی که دیشب مارو تنها گذاشتن......!!!

(29-08-2014، 20:44)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:39)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:38)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قبل اينكه زن شوما باشه خواهر من بود 
اخترام بزار به خواهر زنت cof

حیف خواهر زنمی
و گرنه تو رم میگرفتم........

بشين بينيم ..cof

فريما تا ميتوني عذابش بده :183:

تو نفر قبلی ها بیچارت میکنم.....

خواهرمو نميدم برو رد كارت |:
فريماه؟؟؟
خواهرم ؟!
بيا بريم

آخرش ه ندارد :hiccp:
(29-08-2014، 20:49)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شب خوش
فریما دیگه بیا بریم خونه

رضا خفت کنم عایا؟aquarium

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان