امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

و ســلآمـ احســآن !
آگهی
حسن این همون پیامس ها......
 سپاس شده توسط an idiot
(29-08-2014، 20:43)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:41)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:40)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:38)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:34)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با كسي مشكلي ندارم |:

من مشكلم اينه
اخه تويي كه اومدي بسكتبال قدت بلند بشه |:

مريضي ؟؟
همين كارارو ميكنن من تاحالا تو تيم نيستم |:
تازه وسط زمين موهاشونم درست ميكنن
ايش
من كفشم در بياد واي نميسم تا گل بزنم -_-

درکت میکنم

|:

من الان بايد تو تيم كشوري باشم |:

خيلي اصابم خورده >_<
سنم نخورد .-.

تف\:

O_O مآشآلله |:

تو باشگاه قبلي دهن پسرا رو بابازي كردنم سرويس ميكردم|:

همش سه امتيازي ^_^
كم مونده بود از وسط زمين گل بزنم D:

مگه چن سآلته؟ |: قدت چقدره؟ |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 53
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(29-08-2014، 20:39)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:38)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:37)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:36)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:32)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریش و قیچی که دستته
راحتی شوما؟cof

فريما فريما فريما فريما فريما فريما فريما 
يه بار ديگه نگاcof اين كني ميكشمت 
مال خودمه

با زن من درست صحبت کن..........!!!!!!!!!

قبل اينكه زن شوما باشه خواهر من بود 
اخترام بزار به خواهر زنت cof

حیف خواهر زنمی
و گرنه تو رم میگرفتم........

بشين بينيم ..cof

فريما تا ميتوني عذابش بده :183:
 سپاس شده توسط an idiot ، hidden ninja
[rtl]اتاقم پاتوقمونه[/rtl]

[rtl]معتادم با تو بخونه[/rtl]

[rtl]دو تا همزاده دیوونه[/rtl]

[rtl]اگه اون تا صــب بمونه[/rtl]

[rtl]میشیم ما دوباره دوست[/rtl]

[rtl]می رسی کجا یه روز[/rtl]

[rtl]گفتم نفستم و کردم اون ششاتو بوس[/rtl]
The music feels better

سپاس شده توسط hidden ninja ، an idiot
خدا لعنت کنه کسایی که دیشب مارو تنها گذاشتن......!!!

(29-08-2014، 20:44)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:39)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:38)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:37)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:36)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مال خودمه

حیف خواهر زنمی

بشين بينيم ..cof

تو نفر قبلی ها بیچارت میکنم.....
 سپاس شده توسط an idiot
کوروش هسنی؟؟؟؟
(29-08-2014، 20:43)*Mahan* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و ســلآمـ احســآن !

هنو اسمشو ياد نگرفتي25r30

اسمش حسن cof
 سپاس شده توسط Interstellar
باشگاه قبلي تنها جايي بود كه خانوما ميتونستن بازي تماشا كنن <:

وايي چه بهشتيه *^_^

مربي تيم ملي هميشه برامون بازي ميذاشت {:
(29-08-2014، 20:44)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مال خودمه

حیف خواهر زنمی

بشين بينيم ..cof

من میگم نره تو میگی بدوشbathtime
(29-08-2014، 20:45)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا لعنت کنه کسایی که دیشب مارو تنها گذاشتن......!!!

لذتی که در بخشش هست در نفرین نیس:301:

حیف خواهر زنمی

بشين بينيم ..cof

تو نفر قبلی ها بیچارت میکنم.....

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان