امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

دختر بلا
شام چی داریم؟
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~ ، an idiot ، ×shima×
آگهی
(28-08-2014، 19:12)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 19:11)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 19:08)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 19:05)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 19:03)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو بزغآله خیلی ضآیه هستی ! Big Grin
همین که اسمُ آوآتارتُ دیدم فهمیدم تویی fly2

بـودیم مروارید نکا . رفتم جلو ملت شیرجه بزنم . با شکـم پرت شدم تو آب .

کلیه و روده هام  درد میکنم . Big Grin
مگه کسی تو دریآ شرجیه میزنه ! ؟ Big Grin

یه قسمت سخره داشت .نوبتی دخترا پسرا میپریدن . اصن نیویورک بود اونجـآ . همه قاطی پاتی .

ته تهه طرح . طرفـــــ بندر .

از عقب سرعت گرفتم 200 متر پریدم . Big Grin
من بآ دریآ حآل نمیکنم ._.
me too.... -_-
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~ُُBön َBáŠŦ~
نقل قول: شیوا ؟:|

پوفف :|

جو با آدما چیکار میکنه .. /:
مرضیه جان چند وقته داری میری رو نِرو ها میدونی ک من ناراحت نمیشم بشمم برات بد میشه اونی ک توجوه شمایی جوجو من دیروز ب مدیریت نرسیدم عززیز 11ماهه قبل رسیدم پس هیسسسسسسسسسسسسسس
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، ~ CrAzY HuMaN ~
خدافس همگی D:

اسمارو ببرم :|

شیوا ، نوری ، احمت ، ایمان ، بلـا :| ، آیدا ، سحر :V ، و بز شیرده ._. خدانگهدار :|

[ سپاس نشانه ی ادب شماست :| ]
 سپاس شده توسط Navisa. ، hidden ninja ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، Mïņ̃†êR ، ~ CrAzY HuMaN ~
(28-08-2014، 19:16)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 19:15)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باش مال تو cry girl

به رابرت نگو 497
اين رو ديه نميدم اين يكي مال خودمه 497
نيگاشم نكن حتي._.
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~
(28-08-2014، 19:17)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 19:15)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 19:12)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 19:11)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 19:08)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه کسی تو دریآ شرجیه میزنه ! ؟ Big Grin

یه قسمت سخره داشت .نوبتی دخترا پسرا میپریدن . اصن نیویورک بود اونجـآ . همه قاطی پاتی .

ته تهه طرح . طرفـــــ بندر .

از عقب سرعت گرفتم 200 متر پریدم . Big Grin
من بآ دریآ حآل نمیکنم ._.

من هفته ای 2 بار میرم . 1 بار با خانواده . یه بارم پسرعموهام اینا میرن . همراشون میرم . . . . . دریا رو از عباس آباد بیشتر دوست دارم .

عباس اباد ب قول رضا خز شد . Angel
من بآ عبآس آبآدم حآل نمیکنم ! :|

فقط خیآبون امآم ! :hje:

لآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآیکـــــــــــــــــ

2 کیلو آرایش + دختر .

Angel

شلوخ پلوخ میشه موقع غروب میچسبه .

خیلی وقته بوستان نرفتم . دلم تنگ شد . p336
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~ CrAzY HuMaN ~
(28-08-2014، 19:17)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 19:11)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 19:08)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 19:06)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 19:05)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دست بچم درد گرفت نینجا...
حرف زیادی نزن...
اشکال نداره سحر جونم....نمیخواد بنویسی مامانی...

باهات ازدواج میکنم ها

دوستان کسی باهاش در نیفته همه رو میخواد بگیرهru1

تو که خودت زنمی....

پتپخشلو پی کمانبریهاتذبش
:moi::moi::moi:

شام چی داریم؟
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~ ، an idiot
فریما فرار کن
                                                              دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(:
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~ ، an idiot ، ×shima×
(28-08-2014، 19:17)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 19:13)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هووی ایدا قبلنا اینجا نمیومدی همش تو مخه من بودی!×!Sleepy
هوی تو کلاهته بی ادب
کی؟من؟
Sleepy
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~
(28-08-2014، 19:19)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: شیوا ؟:|

پوفف :|

جو با آدما چیکار میکنه .. /:
مرضیه جان چند وقته داری میری رو نِرو ها میدونی ک من ناراحت نمیشم بشمم برات بد میشه اونی ک توجوه شمایی جوجو من دیروز ب مدیریت نرسیدم عززیز 11ماهه قبل رسیدم پس هیسسسسسسسسسسسسسس

یه صلوآت محمدی بفرسید تموم بشه بره ! 3cy
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 97
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mïņ̃†êR ، Navisa. ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، ~ CrAzY HuMaN ~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان