امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ197ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

امیر بگو ولش کنه امیررر جیغ >_<
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ197ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 19
آگهی
(25-08-2014، 12:05)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر خیلی هزار یوثی AngelBig Grin

علی بمون بابا شوخی سرت نمیشه Dodgy
نه ديگه شوخي سرش نميشه
جنبه ندارهBig Grin
real eyes                  realize                     real lies
(25-08-2014، 12:05)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر خیلی هزار یوثی AngelBig Grin

علی بمون بابا شوخی سرت نمیشه Dodgy
حالا خوبه این کارو بات نکردمTongueBig Grin۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ197ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 19
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، پرستو14
(25-08-2014، 12:05)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاقا از این شوخیا نکنیدBig Grin۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ197ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 19
چشم استادBig Grin
خدآفس |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-08-2014، 12:06)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر بگو ولش کنه امیررر جیغ >_<
وجودش رو داری خودت بش بگو من گفت تا 4 روز یسره این بلا رو سرم اورد
این بلا=======>۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ197ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 19
 سپاس شده توسط پرستو14
(25-08-2014، 12:06)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا خوبه این کارو بات نکردمTongueBig Grin۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ197ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 19

با من ؟!
تو دیروز باید تو عروسیت اینکارو انجام میدادی Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط پرستو14 ، ❤ஜelenaaஜ❤
(25-08-2014، 12:08)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2014، 12:06)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با من ؟!
راس ميگه
(25-08-2014، 12:08)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با من ؟!

بمیر کم فهم۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ197ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 19
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، پرستو14
دوباره سلام رفتم ناهار خوردم اومدم
 سپاس شده توسط پرستو14

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان