23-08-2014، 9:21
این سالاد بیشتر در شرق و جنوب شرقی آسیا دیده می شه.البته هر کشوری ادویه های خاص خودش رو داره که ممکنه در کشور ما پیدا نشه بخاطر همین موقع ترجمه دستورها ادویه ها و چاشنی های ایرانی خودمون رو جایگزین کرده و می شه یه سالاد خوشمزه دیگه که ایندفعه این سالاد دیگه هیج جای دنیا پیدا نمی شه .پس لازمه خدمتتون بگم که این سالاد سنگاپوری ورژن ایرانی هست.
مواد لازم :
نودل برنج یک سوم بسته ( بسته نودلی که من استفاده کردم 227گرم هست)
هویج رنده شده 1 پیمانه
جوانه ماش 1 پیمانه
جعفری 3 ق س
روغن زیتون 2 ق س
سرکه بالزامیک 4 ق س ( در صورتیکه سرکه بالزامیک ندارید آبلیمو جایگزین کنید)
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه :
* برای آماده کردن نودل برنج جهت سالاد ، ابتدا نودل ها رو بطول تقریبی 5 سانتیمتر با قیچی برش بدین .
* بعد بمدت 15-10 دقیقه داخل آبجوش ریخته و سپس آبکش کنید .
* هویج رو رنده کرده و به نودل اضافه کنید .
* نکته : بهتره هویج ها بصورت رشته های باریک و بلند دربیاد .
* و بعد روغن زیتون ...
* سرکه بالزامیک ...
* و سپس جعفری خرد شده ...
* و درنهایت جوانه ماش رو اضافه کرده و مخلوط کنید ...
* سالاد سنگاپوری ما آماده هست . بخاطر رشته ای بودن این سالاد بچه ها طرفدار اون هستن . نوش جان ...