19-08-2014، 22:54
(19-08-2014، 22:07)خخخخخخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-08-2014، 21:48)kimia kimia1378 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آخ آخ آخ دیدی چی شد؟؟؟ قلم کاغذ نیوردم یادداشت کنم نکته ای ک گفتی رو! بعدشم وقتی یکی بت بی احترامی میکنه انقدم ترسوئه که میاد تو خصوصی هر چی از دهنش در میاد میگه یکی نیست بش بگه جرئت داری بیا همینجا مثل آدم حرفتو بزن نخود که خیلی خوبه باید چیزی بش بگم ک لیاقتشو داره لیاقت این اندازه نخودم نیس
(19-08-2014، 21:13)خخخخخخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ممنون ولی درست نیست ادما رو اینجوری صدا کنیم;-)
(19-08-2014، 21:11)kimia kimia1378 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه دوستم با تو نبودم با نخود ببخشید با عدس بودم
(19-08-2014، 17:13)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
زبون گاو هم ده برابر انسانه ولی جون به جونش کنن بازم گاوه شعور نداره
شما باید از خدا شاکر باشی که بهت جای زبون فهم و شعور داده
بهش گفتم با ادب خوشال شد
هم اکنون نخود وارد میشود!خخخخخخ واقعا من الان میفهمم جواب ابلهان خاموشیست چقد درباره ی بعضضضییییییییییاااااا صدق میکنه
با من بودی ؟من که چیزی نگفتم:'(