امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ194

(19-08-2014، 22:01)dont be a-b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2014، 22:00)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم ._.

نویدم خوبه._.

قربونش برم :> ..!

کشتی خودتو چـقــــد قربونش میری !؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
~SHAwTY GiRL~

ایـن کـیـــه ؟؟؟؟؟؟؟؟

ایـن منم!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
MADE IN AM
 سپاس شده توسط Navisa. ، _PαяαиÐ_ ، dont be a-b
آگهی
(19-08-2014، 22:01)dont be a-b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2014، 22:00)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم ._.

نویدم خوبه._.

~SHAwTY GiRL~

ایـن کـیـــه ؟؟؟؟؟؟؟؟
یه سوال شما ایمان مدیر هستید
یا ایمان خودمون .__.
 سپاس شده توسط dont be a-b
(19-08-2014، 22:02)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با امیر رابطه نداشتم سوگی. .

اون رابطه نبود-_-

من الان درحاله حاظر آجیشم و بس|||||:

همه میدونن امیر چه قد بامن مشکل داره-_-

نویـد یـا امیـر @_@ ؟؟؟؟
من با یه پسرم که یه تار موشو به صدتا پسر دیگه نمیدم-_-

تا فردا قربونش میرم ایمان حسودیت میشه:v..!?!

سوگند. . سوگی خودمونه ایمان-_-

چرا این جا انقد خلوته._. ؟
[ !! .. αηd ]
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ194 153
 سپاس شده توسط RєƖαx gнσѕт ، dont be a-b
(19-08-2014، 22:02)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون رابطه نبود-_-

اون چـی بود که بیـن شمآ بود؟
(19-08-2014، 22:03)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2014، 22:01)~SHAwTY GiRL~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2014، 21:58)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورت چیه گلم._.  ؟

ینی چی تو این انجمن چن تا پرنده._. ؟!
ینـی به جز تو بآزم پرند دآریم
چون گف با مهنآز و رژی اون پرند 
منم میدونستم تو آجیشـی
نکنه تورو میگفد؟
(19-08-2014، 21:58)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2014، 21:55)~SHAwTY GiRL~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2014، 21:54)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیگم بده

ولی مطمئن باش اینم یکی مثل ارشه .___.

سحــر میشـه اسمشو نیآری
خآک تو سرم فک میکنم دآرم خیانت میکنم بش
سحـر رآس میگـی؟

(19-08-2014، 21:54)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منا مدیر._.

آره کاملا معلوم بود سحر میگف من فقط به خاطر آیسان میام فلش-_-

پری تو این انجمن چن تآ پرنده؟
سوگند خودتو حیف نکن

لطفا اشتباه های قبلیتو دوباره تکرار نکن

فرق داره سحـر سر اون نفهم من یه خنگ به تمآم معنآ بودم الکی عآشق شدم
ولی الآن نه
انقدر بهش اعتماد داری که خوشبختت میکنه؟

هع من به مآمآنم اعتمآد ندآرم چه برسـه به امیـر
MADE IN AM
 سپاس شده توسط Navisa.
(19-08-2014، 22:05)~SHAwTY GiRL~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون رابطه نبود-_-

(19-08-2014، 22:03)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2014، 22:01)~SHAwTY GiRL~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2014، 21:58)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورت چیه گلم._.  ؟

منم میدونستم تو آجیشـی
نکنه تورو میگفد؟
(19-08-2014، 21:58)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2014، 21:55)~SHAwTY GiRL~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سحــر میشـه اسمشو نیآری
خآک تو سرم فک میکنم دآرم خیانت میکنم بش
سحـر رآس میگـی؟

پری تو این انجمن چن تآ پرنده؟
سوگند خودتو حیف نکن

ولی الآن نه

پس بیخیالش شو
پـری فک نکنـی که دآرم غیـرتـی میشم رو امـیرآ 
میخوآم فقد بدونم چی بوده؟ همین
MADE IN AM
 سپاس شده توسط Navisa.
ایمان این سوال مسخره رو یه بار دیگه تکرار کنی میزنم تو دهنت-_-

یه تار موی قهویه ایه نویدمو به صدتا امیر نمیدم-_-

خر فهم شد._. ؟
[ !! .. αηd ]
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ194 153
 سپاس شده توسط RєƖαx gнσѕт ، dont be a-b
(19-08-2014، 22:06)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2014، 22:05)~SHAwTY GiRL~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون رابطه نبود-_-

منظورت چیه گلم._.  ؟

منم میدونستم تو آجیشـی
نکنه تورو میگفد؟

سوگند خودتو حیف نکن

ولی الآن نه

پس بیخیالش شو

بیژور امروز شوور کردم تآزه
بی دلیل که نمیشـه برم بگم تو بدی تموم
MADE IN AM
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_
(19-08-2014، 22:03)~SHAwTY GiRL~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم ._.

نویدم خوبه._.

~SHAwTY GiRL~

ایـن کـیـــه ؟؟؟؟؟؟؟؟

ایـن منم!
تو کی هستی ؟

(19-08-2014، 22:04)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم ._.

نویدم خوبه._.

~SHAwTY GiRL~

ایـن کـیـــه ؟؟؟؟؟؟؟؟
یه سوال شما ایمان مدیر هستید
یا ایمان خودمون .__.

ایمـان خودتون .

(19-08-2014، 22:04)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با یه پسرم که یه تار موشو به صدتا پسر دیگه نمیدم-_-

تا فردا قربونش میرم ایمان حسودیت میشه:v..!?!

سوگند. . سوگی خودمونه ایمان-_-

چرا این جا انقد خلوته._. ؟

من به این چیزا حسودیم شه ؟ -_-

زنگــ بزنم دوست دخترم تا 1 ماه دیگه قربونم بره ؟ Angel
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ196
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ192
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ191(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ188

پرش به انجمن: