امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ194

كسي منو نشناخت برم !؟

باشه ميرم [!?]Shy
آگهی
نقل قول: رضا خوبه؟((:
منو نمیگه ._. ..

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، *Nafas*
(19-08-2014، 18:31)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2014، 18:30)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2014، 18:27)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2014، 18:26)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.من نمیخوام برم مدرسه >_<
چرا وسطه تابستون نمیشه سرما خورد؟!:|

از این هفتم هشتم قرتیایی؟ ._.
نه._.
البته قسمته قرتیش وهفتمشو حذف کن:|

:V

(19-08-2014، 18:30)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضآ :ngh:

بله؟

این که تو آوآتآرمه تویی 4fvf
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ194 108
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(19-08-2014، 18:31)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایییی *^_^*

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://7uplod.ir/images/9cuakapbtb4ao7zrlgm4.png
بمیری ، بمیری ..

الـآن احسآس میکنم اون یآرو منم -_-

آخ صورتم .

جییییییییغ خون

cry girl
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، First Star ، ◄Iяαи► ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(19-08-2014، 18:33)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2014، 18:31)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کتابارو دیدی ؟ :|

هشتمی تو ام ؟ :|

هشتم ارزش درس خوندن نداره :|

من خودم ان درس نمیخونم تو کلاس همشو یاد میگیرم انقد آسونه :v

(19-08-2014، 18:32)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.* ... !

نوکو ^_^

نورو *^•^*
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط First Star ، ✘v!☻lent girl✘
(19-08-2014، 18:33)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2014، 18:31)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هشتم ارزش درس خوندن نداره :|

من خودم ان درس نمیخونم تو کلاس همشو یاد میگیرم انقد آسونه :v

(19-08-2014، 18:32)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.* ... !

نوکو ^_^

مگه تو هم هشتمی ؟ :||

چرا همه اینجا هشتمن ؟ -___-

عین من ((=
 سپاس شده توسط First Star ، Mσηѕтєя Gιяℓ

(19-08-2014، 18:30)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2014، 18:27)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2014، 18:26)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه._.

mother of god :|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Brooklyn Baby ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(19-08-2014، 18:32)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2014، 18:28)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote pid=2360052 dateline=1408461947]
به سختی((:

صبا؟کدوم صبا؟

اگه همکلاسی منو میگی خودش شوهر داره((:

اگه جاسمینو میگی بیا شوهرش بدیم(((:

رضا خوبه؟((:
بلد نیسی مثه آدم نقل قول کنی..!Dodgy
آره..!! رضـآ..!؟ نــه..!!! مناسب نیستن برا هــم..!>_<

رضـآ....؟!؟!؟؟
 سپاس شده توسط *Nafas* ، Mᴏsᴇs ، ✘v!☻lent girl✘
[quote pid=2360068 dateline=1408462111]BŘØkəN WÏnĞŠ
[quote pid=2360077 dateline=1408462230]هیچکس..!! پاکش کردم..|:

البته نــه..!! بذارین یه بار دیگه بخونمش..!>_<
[/quote]
خاک توسرت-__-

عقده ای شدی رف((:

بیا خودم بت ابراز علاقه میکنم((:[/quote]
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(19-08-2014، 18:34)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2014، 18:31)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه._.

:V

(19-08-2014، 18:30)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضآ :ngh:

بله؟

این که تو آوآتآرمه تویی 4fvf

حتما دختره هم تویی ! :||||||
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، ◄Iяαи►

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ196
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ192
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ191(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ188

پرش به انجمن: